FB pixel TP pixel
Konkurence Netflixu posiluje a zařazuje seriály HBO i dva děsivé horory © Paramount Pictures

Konkurence Netflixu posiluje a zařazuje seriály HBO i dva děsivé horory

O odprodeji seriálů HBO konkurenci SkyShowtime již nějakou dobu víme. Nyní jsme se však konečně dozvěděli, kdy se seriály jako Spolu a Hladoví nebo Bez vědomí dočkají uvedení v novém streamovacím domově. Ten navíc odhalil i další zajímavé novinky hlavně pro hororové nadšence.

28. 2. 2023 17:15 | Filmové novinky

Nová streamovací služba SkyShowtime hodlá v březnu pořádně šlápnout do pedálů a přichystá si nejen filmy a seriály z vlastní nabídky, ale i od konkurence. Fanoušci hororů se mohou těšit hlavně na dva hity z loňského roku, mrazivé duchařiny Úsměv a Černý telefon, největší bombou ale budou přírůstky od HBO, které SkyShowtime získalo poté, co se HBO rozhodlo zbavit části katalogu, který považovalo za neperspektivní. Jmenovitě jde o tituly Spolu a Hladoví (český gastro-cestopis), Tuff Money, Ruxx, Úspěch, Hackerville nebo Bez vědomí. Všechny uvedené seriály se objeví na SkyShowtime 14. března, Úsměv pak dorazí 22. března.

Z vlastní produkce SkyShowtime dorazí špionážní novinka s Kieferem Sutherlandem Rabbit Hole, ta dorazí do nabídky 31. března s prvními dvěma epizodami. SkyShowtime podobně jako Disney Plus či HBO uvádí u řady seriálů nové části s týdenním rozestupem a nic se na tom v březnu nezmění. Nové seriály tak budou přibývat u titulů jako 1923, Starosta Kingstownu nebo Zákon a pořádek.

Zdroj: Tisková zpráva SkyShowtime

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marvel dostal od diváků pořádnou facku. Takový odliv publika žádný komiks nezažil
Marvel dostal od diváků pořádnou facku. Takový odliv publika žádný komiks nezažil
28.02.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Komiksový obr Marvel dostal dlouho očekávanou facku od diváků. Jeho poslední blockbuster Ant-Man a Wasp: Quantumania zaznamenal příšerný propad tržeb, který přepisuje rekordy nejen v rámci samotného Marvel Cinematic Universe, ale i komiksových filmů vůbec.

Russell Crowe nekompromisně vymítá démony. V traileru řádí jako skutečný exorcista
Russell Crowe nekompromisně vymítá démony. V traileru řádí jako skutečný exorcista
28.02.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Fanoušci hororů, zvláště těch exorcistických, se mohou těšit na novinku Papežův vymítač, v níž si hlavní roli střihl držitel Oscara Russell Crowe. Vydaný trailer láká na znepokojivá posednutí, rozhovory s démonem či děsivá vatikánská tajemství.

Nejpozitivnější seriál současnosti rozveselí i nejhorší cyniky. Trailer hřeje u srdíčka
Nejpozitivnější seriál současnosti rozveselí i nejhorší cyniky. Trailer hřeje u srdíčka
27.02.2023 18:48:00 | Filmové novinky

Fotbaloví fanoušci AFC Richmond už si pomalu připravují dresy a šály, nejpozitivnější seriál současnosti Ted Lasso se totiž již za 14 dní vrátí s třetí a velmi pravděpodobně i poslední řadou. To ale neznamená, že by se mělo smutnit. Jak je Tedovi vlastní, i nová upoutávka je plná úžasně pozitivní nálady.

Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho
Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho
27.02.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Již za pár dní nás čeká premiéra filmu Creed III, který sleduje osud syna Apolla Creeda z úspěšné boxerské série o Rockym. S blížící se premiérou se začal ozývat i představitel Rockyho, Sylvester Stallone, který se v nejnovějším díle neobjeví. Proč tomu tak je a co má Stallone s boxerskou sérii za lubem?