FB pixel TP pixel
Spider-Man se rozhodně neloučí. Tvůrci odhalují další plány s Marvelem © Marvel Studios / Sony Pictures

Spider-Man se rozhodně neloučí. Tvůrci odhalují další plány s Marvelem

Třetí Spider-Man s tváří Toma Hollanda klepe na dveře a otázka, zda se s námi tímto filmem pavoučí hrdina rozloučí, rezonovala ve společnosti čím dál tím víc. Amy Pascal, producentka této pavoučí trilogie, dala napjatým fanouškům jasnou odpověď:

Filmové novinky

Spider-Mana se hned tak nezbavíme, a to navzdory tomu, že jeho nynější představil Tom Holland vidí svou budoucnost jinak. Herec se před nedávnem nechal slyšet, že pokud pavoučího hrdinu bude hrát ve 30 letech, bude to známka, že je něco špatně. Holland letos v červnu oslavil 25. narozeniny. Jak však prozradila Amy Pascal, studio má s touto postavou jiné plány. Společnost Sony, která na hrdinu vlastní práva, si plácla s Marvel Studios na další tři pokračování. Jedna trilogie tak skončí a další se začne připravovat.

Podle Amy Pascal nepůjde o novou verzi pavoučího hrdiny, ale o tu, co momentálně spadá do tzv. MCU. Jinými slovy, půjde o Spider-Mana s tváří Toma Hollanda. Ten by se podle dosavadních indicií měl utkat například s Venomem Toma Hardyho a své by měl říct i Morbius s tváří Jareda Leta. Přidat by se tedy měly postavy, které studio Sony představilo separovaně a nyní se je snaží promixovat s již existujícím vesmírem MCU skrze film Spider-Man: Bez domova, jehož premiéra nás čeká již 16. 12.!

 750 zobrazení   14 se líbí
Tvůrci Bridgertonových lákají v traileru na drama o slavné podvodnici
Tvůrci Bridgertonových lákají v traileru na drama o slavné podvodnici
30.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Producentka Shonda Rhimes si pro Netflix na příští rok přichystala krom pokračování hitové romance Bridgertonovi také nový seriál Neskutečná Anna. Ten vznikl na motivy pravdivého příběhu a mapuje cestu podvodnice, která si podmanila newyorskou smetánku.

Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat!
Zaklínač ukázal první souboj z druhé řady. Fanoušci her budou jásat!
29.11.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Ano! Fantasy událost sezony se již nezadržitelně blíží a Geralt se svou schovankou Ciri již brzy usadí na našich obrazovkách. Netflix se proto rozhodl navnadit fanoušky řádným soubojovým klipem.

Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
Netflix jde ve stopách Marvelu. Kultovní sci-fi dostane provázané universum
28.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Michael Lombardo, prezident společnosti Entertainment One, v rozhovoru se serverem Deadline prozradil, že se chystá velký reboot franšízy Power Rangers. A Netflix bude u toho.

Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
Vetřelec i Blade Runner dostanou seriály. Co všechno víme?
25.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Úspěšný a léty prověřený režisér Ridley Scott se rozpovídal o připravovaných projektech. V rozhovoru pro BBC prozradil, že se chystají hrané seriály ze světa Blade Runnera a Vetřelce.