FB pixel TP pixel
Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu © Netflix

Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu

Režisér Joseph Kosinski a hvězda série Vyproštění a hvězdný Thor Chris Hemsworth spojují síly a v traileru prezentují nové sci-fi Spiderhead, které ukazuje zvrhlý experiment s drogami, který úplně nevyjde podle představ.

17. 5. 2022 17:00 | Filmové novinky

Zatímco na netflixovském akčňáku Interceptor, ve kterém hraje jeho manželka Elsa Pataky, se bude Chris Hemsworth podílet pouze jako producent, v dalším očekávaném hitu jménem Spiderhead si zahraje hlavní roli. V režii Josepha Kosinského, který natočil snímek Top Gun: Maverick, si zahraje vizionářského génia, jenž na odsouzencích testuje své objevy. Když se do jeho programu přihlásí dva vězni a dostanou drogy měnící vzpomínky, začíná dobrodružství, které změní životy všech jeho účastníků. Vězně ztvární Miles Teller a Jurnee Smollett a soudě podle prvního traileru nás čeká hodně zvrácená sci-fi jízda, která v mnohém připomíná komorní Ex Machinu. Spiderhead má být jedním z velkých letních hitů Netflixu, premiéra proto proběhne již 17. června letošního roku. Trumfne božský Thor svého Tylera Rakea z Vyproštění a získá si ještě lepší pozici při vyjednávání dalších projektů? To se dozvíme již brzy.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
17.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný návrat sci-fi série Predátor je konečně je tady. Již 5. srpna bude mít premiéru nový snímek Prey, který nás zavede 300 let do minulosti a vesmírného lovce postaví proti indiánům.

Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
17.05.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Loni Netflix poprvé spustil pro své fanoušky přehlídku nejzajímavějších chystaných filmů a seriálů pojmenovanou Geeked Week. Ačkoli do letošního konání chybí ještě několik týdnů, po odhalení nové upoutávky to rozhodně vypadá, že čekání bude stát za to.

Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
Drsná čistka pokračuje. Nový vlastník HBO ruší dalších pět seriálů
15.05.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Discovery po svém spojení s Warner Bros. pokračuje v nemilosrdném rušení dalších a dalších seriálových projektů. Po konci několika seriálů z vesmíru Arrowverse to tentokráte odnesla celá řada dalších a to včetně další komiksovky.

Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
14.05.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Již brzy nás čeká premiéra prvního hraného seriálu ze světa populární videoherní série Resident Evil. Netflix nám proto nabízí první ochutnávku očekávaného projektu obsahující akci, zombíky i temné drama.