FB pixel TP pixel
Srovnání půjčoven © TMDB

Srovnání půjčoven

Nevíte, kterou českou online půjčovnu filmů a seriálů si vybrat? Váháte nad nabídkou, cenou a podporou? Připravili jsme jednoduchou tabulku, kde si můžete přehledně srovnat všechny základní parametry - počet titulů, podíl nabídky s CZ podporou, jaký typ titulů tam najdete, zda se jedná o půjčeni či nákup a kolik zaplatíte.

Filmové novinky
 59 zobrazení  
Hvězdy, které nás opustily v roce 2016
Hvězdy, které nás opustily v roce 2016
31.12.2016 | Filmové novinky

Začátek i konec letošního roku provázelo několik velkých tragických umrtí herců, hereček či režisérů z celého světa. Pojďme se ohlédnout za těmi nejslavnějšími jmény. A na konci přehledu se můžete ohlédnout i za předchozími lety.

Startuje nová česká půjčovna Obbod
Startuje nová česká půjčovna Obbod
22.12.2016 | Filmové novinky

Ještě před Vánoci jsme se dočkali spuštění nové české půjčovny Obbod. Tu znají zatím hlavně fanoušci původního seriálu Vyšehrad, teď se ale nabídka rozšiřuje i na další převzaté české či zahraniční filmy a seriály

Amazon Prime oficiálně u nás! Co nabízí?
Amazon Prime oficiálně u nás! Co nabízí?
14.12.2016 | Filmové novinky

Amazon Prime dnes oficiálně vstoupil do více než 200 zemí světa a to včetně České republiky. Na adrese www.primevideo.com najdete několik stovek filmů a seriálů, kde si za předplatné můžete vybrané tituly pouštět na několika různých platformách. Připravili jsme shrnutí nejdůležitějších otázek.

Netflix umožňuje konečně stahování filmů!
Netflix umožňuje konečně stahování filmů!
30.11.2016 | Filmové novinky

Dlouho po této funkci fanoušci volali a teď je konečně tady. Populární služba Netflix už umí nejen své tituly streamovat online, ale konečně také stahovat. Netflix tak srovnává skóre s konkurenčním službami typu Amazon Prime (ten nabízí stahování titulů už delší dobu) nebo Youtube Red (v placené verzi můžete stahovat videa od letošního roku). Spekuluje se, že je to odpověď Netflixu na chystanou celosvětovou expanzi Amazonu ohlášenou na prosinec tohoto roku.