FB pixel TP pixel
Strážci galaxie 3 se loučí ve velkolepém traileru. Nejšílenější tým Marvelu končí © Marvel Studios

Strážci galaxie 3 se loučí ve velkolepém traileru. Nejšílenější tým Marvelu končí

Ještě předtím, než nastartuje nový DC vesmír, zakončí James Gunn svou marvelovskou misi. Třetí Strážci ve svém posledním traileru nabízejí velkolepou hláškující jízdu plnou dalších skvělých songů i nejroztodivnějších emzáků.

13. 2. 2023 13:30 | Filmové novinky

Po událostech popsaných v Avengers: Endgame se do primárního marvelovského vesmíru dostala jiná Gamora. Zcela logicky úplně nemiluje Petera Quilla a hledá si své místo mezi partou galaktických vyvrhelů. Na scéně se ovšem objevuje i superpadouch High Evolutionary, který hodlá vesmír přetvořit k obrazu svému za pomoci Adama Warlocka. Strážci s novými spojenci proto vyráží na poslední misi, aby znovu zachránili galaxii.

I třetí díl Strážců nakonec napsal i režíroval James Gunn. Ten byl sice za vousaté tweety nejprve vyhozen, nakonec po něm ale Disney sáhl znovu. Gunn tímto projektem každopádně svou štaci u Marvelu končí a přesouvá se ke konkurenčnímu DC, kde už teď funguje jako jeden z šéfů divize DC Studios. A zdá se, že podobným směrem půjdou i někteří z hereckých představitelů Strážců. Jako svou poslední marvelovku označili trojku například Dave Bautista, Pom Klementieff nebo Chris Pratt. Tak snad se jim rozlučka vydaří! Premiéra je plánována na 4. května 2023.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Indiana Jones 5 mění název! Nová ukázka odhaluje akci i nového padoucha
Indiana Jones 5 mění název! Nová ukázka odhaluje akci i nového padoucha
13.02.2023 7:50:00 | Filmové novinky

Pátý díl Indiana Jonese dorazí do kin již letos v červnu a studio Disney v rámci Super Bowlu předvedlo řadu nových záběrů, které se primárně soustředí na akci. Také ale pořádně ukazují nového nacistického padoucha a velký únik z hořícího letadla.

Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne
Keatonův Batman hláškuje a řeže padouchy. Trailer revolučního Flashe fanoušky nadchne
13.02.2023 7:30:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. se letos po sedmnácti letech vrátilo na Super Bowl, a to hlavně kvůli představení oficiálního resetu DC vesmíru. První trailer na několikrát odložený projekt The Flash je pak splněným snem pro fanoušky Batmana Michaela Keatona, nabízí také pohled na derniéru Batflecka.

Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
Wolverine je na Deadpoola 3 připraven. Hugh Jackman ukázal masivní bicepsy
12.02.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Deadpool 3 se chystá do kin sice až v roce 2024, Hugh Jackman ale nic neponechává náhodě a svůj střet s užvaněným žoldákem bere neuvěřitelně poctivě. Nyní ukázal, jak skvěle je na ultimátní souboj komiksových hrdinů připraven.

Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
Trailer 6. dílu The Last of Us odhaluje zásadní setkání a Joelovu krvavou minulost
12.02.2023 12:50:00 | Filmové novinky

Po strašlivém boji o přežití v Kansasu se ústřední dvojice Joel a Ellie vydává na západ do hornatého Wyomingu. Zde na ni čeká mrazivé počasí, zcela nové prostředí i shledání, na které fandové už dlouho čekají. Dozvíme se rovněž další střípek z temné minulosti mrzutého ochránce Ellie.