FB pixel TP pixel
Štvrtá séria Lucifera dostala trailer © TMDB

Štvrtá séria Lucifera dostala trailer

Pôvodné FOXácka záležitosť si to už o pár piatkov namieri na Netflix. Lucifer, ktorý sa doteraz dočkal troch sérií si za svoju krátku životnosť dokázal nazberať vcelku peknú fanúšikovskú základňu. A to aj napriek tomu, že seriál by sa dal označiť maximálne ako priemerný.

Filmové novinky

Kto by tento seriál nepoznal tak vám ho trocha priblížime. Dnes už netflixácka záležitosť sa točí okolo mladíka Lucifera Morningstara, ktorý je zhodou okolností aj samotný diabol. Kto by to bol povedal na mladíka s takýmto menom, no nie? Keďže samotný kráľ podsvetia nie je spokojný so svojou profesiou, vydá sa medzi pozemšťanov plniť si svoj sen. Samozrejme ironicky .

Špirála udalostí sa vyvíja tak, že charizmaticky manažér klubu v LA s (doslova) diabolskými koreňmi sa pridá k polícií. Vcelku dobrá myšlienka, avšak na pomery veľkých televízií treťotriedne prevedená. Snáď čerstvý vánok pod krídla seriálu donesie veľké N a Lucifer sa konečne dostane zo svojho priemeru. Štvrtá séria prinesie ďalších desať častí, plných sympatického Tom Ellisa. Vrátia sa pôvodní záporáci a snáď sa dočkáme aj pár silnejších scén. Pokračovanie s pôvodne DC Comics postavou príde už 8. mája

 30 zobrazení  
Stahujete ilegálně Hru o trůny? Jde o jeden z nejrizikovějších seriálů
Stahujete ilegálně Hru o trůny? Jde o jeden z nejrizikovějších seriálů
12.04.2019 | Filmové novinky

Diskuze o amorálnosti ilegálního stahování nechme stranou. Získávat nové díly oblíbeného seriálu z temných koutů internetu je aktuálně pořádným rizikem pro vaše soukromá data a počítače.

Nový hororový seriál Netflixu Chambers má trailer a Umu Thurman
Nový hororový seriál Netflixu Chambers má trailer a Umu Thurman
11.04.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil první trailer pro svůj další hororový seriál Chambers, ve kterém si zahrají zvučná jména Uma Thurman a Tony Goldwyn. Ten se zařadí po bok dalších netflixovských hororů jako Chilling Adventures of Sabrina, The Haunting of Hill House nebo The Order.

Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme?
Netflixovský The Crown našel hereckou tvář princezny Diany. Kdy ji uvidíme?
10.04.2019 16:30:00 | Filmové novinky

Princezna Diana, která patří v novodobých dějinách k nejslavnějším členům královské rodiny a která tragicky zahynula v roce 1997, bude ve čtvrté řadě kostýmního dramatu The Crown zpodobněna herečkou Emmou Corrin.

Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
Z traileru k minisérii HBO Černobyl mrazí. Máme i dojmy z prvních epizod
10.04.2019 13:20:00 | Filmové novinky

„Spravedlivý svět je rozumným světem. Na Černobylu nebylo rozumného vůbec nic.“ Oficiální trailer k minisérii Černobyl, která na HBO dorazí na začátku května, je temný, depresivní, ale zároveň láká na velmi působivou podívanou.