FB pixel TP pixel
Hvězda Thora překoná hranice lidských možností. Trailer nového seriálu vás napumpuje © Disney Plus

Hvězda Thora překoná hranice lidských možností. Trailer nového seriálu vás napumpuje

Chris Hemsworth je sportovec srdcem i duší, i on má ale strach ze stárnutí. V novém seriálu na Disney Plus se tedy ponoří do vod dlouhověkosti a boje proti stárnutí, když bude testovat limity vlastního těla. A bude u toho trpět, zatímco vy si ho náležitě užijete.

23. 10. 2022 14:20 | Filmové novinky

Chrise Hemswortha sice všichni znají jako božského Thora, on sám však nedělá jen do hollywoodských blockbusterů. Roky se věnuje správné výživě, přírodě a také budování zdravého těla. Spolu se svou trenérskou partou vytvořil mimo jiné tréningovou aplikaci, natáčel pro National Geographic a tentokrát tyhle dvě věci zkombinuje v novém seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem. Zde bude Hemsworth testovat limity svého těla, přičemž důraz bude kladen na zvládání stresu, sílu, paměť a také uvědomění, že naše lidská schránka chtě nechtě chátrá. Můžeme se s tím jednak smířit, dá se proti tomu ale samozřejmě bojovat.

Hemsworth si k tomu vybral výborného parťáka, protože se na tvorbě novinky od National Geographic podílí jako režisér i Darren Aronofsky, který se tak po zkoumání náboženství a lidského dopadu na Zemi ve filmech matka! a Noe opět vrací ke své zálibě v ničení lidských bytostí. Trailer ukazuje nejrůznější zkoušky, které bude muset Hemsworth podstoupit, přičemž nechybí ani jeho slabé chvíle během natáčení. Výsledkem je adrenalinová a pohledně natočená jízda, která vás napumpuje adrenalinem a donutí zvednout zadek z gauče. Premiéru si novinka odbude již 16. listopadu na Disney Plus.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Budete mít husí kůži! Netflix v traileru ukazuje své největší letošní horory a thrillery
Budete mít husí kůži! Netflix v traileru ukazuje své největší letošní horory a thrillery
23.10.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Halloween se blíží a Netflix v uplynulých dnech a týdnech budoval svou letošní nabídku skutečně poctivě. Důkazem je nový trailer, který láká na každoroční Netflix & Chills, období, kdy se nás streamovací obr snaží vyděsit k smrti.

Nejočekávanější válečný film roku přichází na Netflix. Z traileru jde mráz po zádech
Nejočekávanější válečný film roku přichází na Netflix. Z traileru jde mráz po zádech
21.10.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Týden před premiérou očekávaného válečného trháku Na západní frontě klid vyrukoval Netflix s definitivní upoutávkou, která vás prostě donutí si 28. října streamovací službu zapnout. Ze zobrazovaného násilí a dopadů války vám nebude dobře.

Nová česká komedie dobývá Netflix. Daří se i dalšímu tuzemskému hitu
Nová česká komedie dobývá Netflix. Daří se i dalšímu tuzemskému hitu
20.10.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Režisér Jiří Havelka si po megahitu Vlastníci vyšlápl na jinou komediální jízdu z uzavřeného prostředí. Tentokrát sledujeme osudy vlakových cestujících, kteří čerstvě vtrhli na Netflix a hned obsadili první příčku sledovanosti.

Kritici se vysmáli novému fantasy Netflixu. Pokus o dalšího Pottera krutě nevyšel
Kritici se vysmáli novému fantasy Netflixu. Pokus o dalšího Pottera krutě nevyšel
20.10.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Od středy je v katalogu Netflixu k dispozici výtvarně oslňující a hvězdně obsazené akční fantasy Škola dobra a zla. Bohužel to dle prvních kritických reakcí vypadá, že o mnoho více toho nový netflixovský spektákl nenabídne.