FB pixel TP pixel
Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály © Warner Bros.

Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály

Studio Warner Bros. na CinemaConu představilo první trailery na své očekávané projekty. Vybraní návštěvníci se tak mohli pokochat záběry z Black Adama nebo Flashe. Warneři potvrdili také pokračování snímku The Batman, který aktuálně úspěšně kraluje žebříčkům sledovanosti HBO Max.

27. 4. 2022 11:30 | Filmové novinky

Batman je rozhodně nejoblíbenějším superhrdinou vůbec. Od svého debutu v roce 1939 se dočkal celé řady hraných filmových i seriálových zpracování, ve kterých si zahrály největší herecké hvězdy. Letos se po sérii odkladů v kinech konečně objevil The Batman od režiséra Matta Reevese, neonoirová detektivka, ve které si Temného rytíře zahrál Robert Pattinson. Film v kinech utržil přes 750 milionů dolarů a 18. dubna s velkou pompou odstartoval i na HBO Max.

Na warnerácké streamovací službě se stal jasně nejsledovanějším filmem v prvním týdnu, přičemž překonal své DC souputníky Sebevražedný oddíl a Wonder Woman 1984. Není proto divu, že mu studio nyní oficiálně odkleplo sequel. Ten samozřejmě znovu natočí Matt Reeves a do hlavní role se vrátí Robert Pattinson. Zda nás čeká střet s Mr. Freezem nebo Sovím tribunálem je prozatím záhadou. Objevit se samozřejmě může i samotný Joker, kterého v jedničce ztvárnil Barry Keoghan.

Chystají se i doplňující seriály

Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály © Warner Bros.

Vedle sequelu chystá Reeves i dva seriály, Arkham Asylum a The Penguin. Zatímco první se zaměří na osazenstvo nejslavnějšího ústavu pro duševně choré, v Penguinově sólovce uvidíme vzestup mafiánského kápa až na vrchol bývalého Falconeho impéria. Všechny nové projekty jsou součástí netopýří série, která stojí mimo DCEU.

Samotné DCEU projde pod patronátem Discovery údajně velkou změnou. Nové trailery na Flashe slibují návrat Michaela Keatona do role Batmana. Jeho Bruce Wayne už bude logicky mužem v letech. Vedle staronového Batmana se vrátí i generál Zod, debut pak čeká novou Supergirl. Vedle Flashe se můžeme těšit i na Batgirl, Black Adama, Aquamana, Shazama a také na Blue Beetla. U Batgirl se pak začíná mluvit o tom, že by mohla nakonec zamířit nejen na streaming, ale i do kin.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Potter už netáhne. Fantastická zvířata 4 jsou ohrožena nejen kvůli tržbám
Potter už netáhne. Fantastická zvířata 4 jsou ohrožena nejen kvůli tržbám
26.04.2022 10:40:00 | Filmové novinky

Od premiéry třetího dílu kouzelnického dobrodružství Fantastická zvířata uplynuly téměř dva týdny. Ze zveřejněných kinotržeb je jasné, že se Brumbálovým tajemstvím oproti svým předchůdcům v temných sálech příliš nedaří. Jaké jsou důvody slabší návštěvnosti a vznikne vůbec čtvrtý díl?

Netflix zrušil fantasy pokračování s Willem Smithem. Fackování za to nemůže
Netflix zrušil fantasy pokračování s Willem Smithem. Fackování za to nemůže
25.04.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Když měl před pěti lety na Netflixu premiéru atraktivní fantasy thriller Bright s Willem Smithem v hlavní roli, pokračování vypadlo jako jistá záležitost. Nyní Netflix oznámil, že dává od projektu ruce pryč.

Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru
Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru
19.04.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Povídková sci-fi Love, Death, Robots míří do třetího dějství a Netflix láká na novou řadu nápaditým trailerem, který vám udělá průřez předchozími částmi a ještě se pasuje mezi nejcennější díla streamovacího obra. Zaslouženě.

Na Netflix míří Klaun zabiják. Podívejte se na mrazivý trailer
Na Netflix míří Klaun zabiják. Podívejte se na mrazivý trailer
19.04.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Na Oscara nominovaný dokumentarista a režisér Joe Berlinger bude po úspěšné sérii zkoumající sériového vraha Teda Bundyho vyšetřovat případ dalšího nechvalně proslulého zabijáka.