FB pixel TP pixel
Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce © Paramount Pictures

Transformers 7 v prvním traileru lákají na nové válečné frakce a kupu akce

Studio Paramount představilo světu nový reboot akční franšízy Transformers. V sedmém dílu série se fanoušci dočkají slavných Beast Wars, když se na scéně objeví zcela nové frakce věčně soupeřících Autobotů a Decepticonů. Čekají nás epické bitvy mezi plechovými zvířaty.

1. 12. 2022 20:00 | Filmové novinky

Michael Bay se sice po režii filmu Transformers: Poslední rytíř přesunul na pozici producenta, série o obřích robotech ze Cybertronu chce ale dál těžit z kin velké peníze. A to navzdory tomu, že spin-off Bumblebee sice neměl špatné recenze, v kinosálech ale s půlmiliardou tržeb zase tolik nezářil. Možná i proto bude Transformers: Probuzení monster zase výrazně velkolepější a představí nám rovnou dvě nové sub-frakce znepřátelených Autobotů a Decepticonů. Těšit se tak můžeme na Maximals a Predacons, kteří se mají rádi asi stejně jako Optimus Prime a Megatron a mění se do zvířat, respektive savců.

Novinku režíruje Steven Caple Jr., který má na svědomí třeba druhého Creeda, což ale podle traileru moc nepoznáte. Co se totiž týče akce, jsou to stále ti stejní Transformeři, ve kterých se řežou tuny pompézního CGI. Pravdou ale je, že ať byl Bay jakýkoli, jeho záběry byly přecejen o něco víc stylové. Uvidíme, jestli se Caple Jr. podaří do filmu dostat více sociální roviny, kterou bychom od něj vzhledem k jeho kariérního backgroundu čekali. Probuzení monster adaptuje slavnou dějovou linii Beast Wars a v kinech ho uvidíme 8. června 2023.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
Nejkrvavější film Vánoc přichází! Recenze slibují velkou zábavu s hvězdou Stranger Things
01.12.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Za necelý týden bude v českých kinech k vidění krvavá vánoční podívaná Šílená noc v hlavní roli s Davidem Harbourem v roli nerudného Santy Clause, kterého není radno naštvat. A kritici překvapivě snímek chválí.

Nejočekávanější sci-fi současnosti odhalilo dokonalé obsazení
Nejočekávanější sci-fi současnosti odhalilo dokonalé obsazení
01.12.2022 10:25:00 | Filmové novinky

Premiéra nejočekávanějšího sci-fi příštího roku se nezadržitelně blíží a už 16. ledna zjistíme, jak se adaptace videoherní série The Last of Us povedla. Nadšení fanoušků je prozatím nemalé a nové odhalení kompletního obsazení vzbuzuje velkou radost. Samozřejmě se ale najdou i škarohlídové, kterým vadí nesmysly.

Největší český hit roku je konečně výhodně online! Nabídka se nedá odmítnout
Největší český hit roku je konečně výhodně online! Nabídka se nedá odmítnout
01.12.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Je to tam! Po několika měsících od oznámení jsme se konečně dočkali a Julius Lavický z Vyšehradu doopravdy zamířil do světa online filmů za předplatné. Což je před Vánoci rozhodně fajn, protože vás čeká i hromada další zábavy.

Poslední epické fantasy roku je konečně online! Nadšení diváků kazí jediná věc
Poslední epické fantasy roku je konečně online! Nadšení diváků kazí jediná věc
30.11.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Tak jsme se konečně dočkali a po Pánovi prstenů, Rodu draka a Sandmanovi dorazila i poslední velká fantasy letošního roku do světa streamingu. A zatím se zdá, že diváci jsou velmi spokojení. Stížnost panuje jen ohledně jediné skutečnosti.