FB pixel TP pixel
Nejlepší komedie roku bude konečně online! Na Netflixu ji ale nečekejte © Aerofilms

Nejlepší komedie roku bude konečně online! Na Netflixu ji ale nečekejte

Nejlepší komedie roku Trojúhelník smutku, která aktuálně stále láká diváky do kin, míří konečně na VOD. Pořádnou dávku společenské satiry a mořských plodů ve všech skupenstvích si budete moci užít v pohodlí domova ještě před Vánoci.

23. 11. 2022 17:00 | Filmové novinky

Trojúhelník smutku se ihned po své premiéře stal kultovní podívanou. Břitká komedie, u které byste si kvůli ostrému a globálně srozumitelnému černému humoru vítězství v Cannes rozhodně netipli, sbírá nadšené ohlasy od kritiky a především diváků, kteří ji zkrátka milují. Švédský režisér Ruben Östlund zde totiž umně spojuje fekální humor s aktuálními společenskými tématy a za pochodu dokáže střídat tempo, žánr i výraz na tváři diváků, kde se zděšení a údiv míjí s nechutným pobavením a hurónským smíchem.

Nekorunovaného krále letošní podzimní sezóny a jednoho z oscarových frontrunnerů bude možné legálně zhlédnout online na KVIFF.TV již 21. prosince. A že je to – stejně jako film – datum vskutku poťouchlé. Jen stěží si lze představit lepší termín pro komedii, která si nevybíravě střílí z konzumu i pochybného luxusu, než je předvánoční šílenství. Výrazně doporučujeme se vydat na tuto plavbu pod vedením podnapilého kapitána v podání Woodyho Harrelsona.

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Hvězda Duny se proměnila v krvežíznivého kanibala. Jeden z filmů roku Češi asi neuvidí
Hvězda Duny se proměnila v krvežíznivého kanibala. Jeden z filmů roku Češi asi neuvidí
23.11.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Herecká hvězda Timothée Chalamet a režisér Luca Guadagnino opět spojili síly a z jejich kanibalistické road movie je nadšený v podstatě každý, kdo ji viděl. Zvrácenou romanci však čeští kinaři zřejmě neuvedou.

Netflix oslaví nový rok ambiciózním hitem. Trailer slibuje divokou jízdu apokalypsou
Netflix oslaví nový rok ambiciózním hitem. Trailer slibuje divokou jízdu apokalypsou
23.11.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Noah Baumbach už má se svou novinkou Bílý šum za sebou festivalové kolečko, což znamená, že je film připravený vlétnout do distribuce Netflixu. Nový trailer odhaluje velkolepé měřítko produkce, která stála okolo 100 milionů dolarů, a prozrazuje datum premiéry.

Avatar 2 je extrémně drahý. Režisér prozradil, jak obří musí být tržby, aby se zaplatil
Avatar 2 je extrémně drahý. Režisér prozradil, jak obří musí být tržby, aby se zaplatil
23.11.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Už z pohledu na vizuálně vycizelované trailery očekávaného sci-fi Avatar: The Way of Water je jasné, že tento druhý díl musel být extrémně nákladným projektem. V nedávném rozhovoru, ze kterého pravděpodobně Disneyho účetním vstávají vlasy hrůzou, to potvrdil i režisér James Cameron.

Nejnapínavější film roku dorazí na Vánoce. Kritici novinku Netflixu neskutečně chválí
Nejnapínavější film roku dorazí na Vánoce. Kritici novinku Netflixu neskutečně chválí
22.11.2022 19:30:00 | Filmové novinky

Protože nový snímek režiséra Riana Johnsona, Na nože: Glass Onion, míří v omezené distribuci do některých světových kin, měli kritici možnost film vidět a adekvátně ho zhodnotit. Zdá se však, že důvěra Netflixu ve výsledek se vyplatila a čeká nás jeden ze zážitků roku.