FB pixel TP pixel
Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry © Netflix

Nejlepší superhrdinský seriál Netflixu odhalil záběry z 3. řady a datum premiéry

Streamovací gigant Netflix krátkým videem připomíná fanouškům návrat oblíbeného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Kromě prvních záběrů z třetí řady došlo i na odhalení data premiéry.

15. 3. 2022 12:30 | Filmové novinky

Už jsou to téměř dva roky, co jsme se viděli naposledy s hrdiny seriálu The Umbrella Academy, který vznikl na motivy komiksu z dílny vydavatelství Dark Horse od scenáristy Gerarda Waye a ilustrátora Gabriela Bá. Umbrella Academy patří mezi nejsledovanější a nejambicióznější projekty streamera, a ten mu proto věnuje náležitou pozornost, takže seriál připomínající mix X-menů a Watchmenů vypadá náležitě výpravně a má propracované digitální efekty. Netflix nyní konečně v krátkém videu oznámil datum uvedení 3. řady.

Na setkání s Vanyou (Elliot Page), Lutherem (Tom Hopper), Diegem (David Castaneda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Klausem (Robert Sheehan) a Pětkou (Aidan Gallagher) se tedy můžeme těšit před prázdninami 22. června. V seriálu sledujeme skupinu nadaných dětí, které byly vychovávány despotickým multimilionářem, který je sice učil ovládat své schopnosti, ale vytvořil z nich prakticky jen psychicky narušené trosky. Ty přivedly svět na pokraj zkázy a ve druhé řadě díky cestování časem úspěšně zastavily apokalypsu. Avšak jen aby se vrátily zpátky do roku 2019 a zjistily, že jejich zásahem vznikla nová časová linie, ve které jejich otec sir Reginald a Ben nezemřeli a místo Umbrella Academy byla založena Sparrow Academy.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
Netflix reaguje na válku na Ukrajině oscarovým filmem zdarma
14.03.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix v reakci na probíhající válku na Ukrajině zveřejnila jeden film ze svého katalogu zdarma. Přehrát si ho můžete i přímo na našem webu.

Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
Nejlepší seriál Amazonu přichází s extrémně brutálním trailerem
14.03.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Už 3. června se na obrazovky streamovací služby Amazon Prime Video vrátí oblíbený komiksový seriál The Boys, který čeští fanoušci znají jako Bandu. A krev opět poteče proudem.

Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
Nová komedie Netflixu láká v traileru na dinosaury, pandemii a hvězdu Borata
11.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Novinka režiséra Judda Apatowa by ráda udělala vtipnou tečkou za pandemií. Uvrhne nás do natáčení, které se kvůli šířící se nemoci promění v humorné peklo.

Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
Trailer nové sci-fi vrhá USA do druhé občanské války. Na HBO bude za týden
10.03.2022 8:00:00 | Filmové novinky

HBO se od své sesterské stáje DC Comics rozhodlo zfilmovat ambiciózní dystopický grafický román DMZ o druhé americké občanské válce. Minisérie pod vedením Avy DuVernay láká na hvězdnou Rosario Dawson a temnou atmosféru.