FB pixel TP pixel
Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák © Netflix

Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák

Kombinace člověka, včely a psa se rovná katastrofě. Alespoň to tvrdí Netflix, který na svou službu vrhne komediální legendu Rowana Atkinsona, který neztratil nic ze svého geniálního humoru.

26. 5. 2022 15:00 | Filmové novinky

Rowana Atkinsona má většina diváků neodmyslitelně spojeného s postavou Mr. Beana. A nic na tom rozhodně nezmění ani komediální novinka Včela na mušce, která je v podstatě Mr. Beanem bez oficiálního jména. Atkinson se tu v devíti epizodách, které budou mít mezi 10 a 20 minutami, opakovaně střetne se včelou, respektive čmelákem, kterého bude chtít zničit. Jenže jak už to bývá, nic není tak jednoduché. Obzvlášť když Atkinsonova postava není ve vlastním příbytku. Trailer každopádně vytváří dojem slušné jízdy a kraťoučké epizody budou ideální třeba na rychlé podívání v tramvaji. Jedna věc je nicméně jistá, 24. června bude mít Netflix v ruce komediální hit.

 399 zobrazení   180 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně
Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně
25.05.2022 14:15:00 | Filmové novinky

Netflix představil trailer na akční novinku Papírový dům: Korea, která pracuje s konceptem, že Severní a Jižní Korea ukončí válku a vytvoří ekonomickou unii, díky níž zbohatnou jen bohatí. A zločinci se rozhodnou, že si na peníze mohou sáhnout i chudí.

Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
24.05.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ryan Gosling a Chris Evans bojují na život a na smrt v pražských ulicích o to, kdo má větší koule a lépe napsanou hlášku. Drtí se u toho pražské tramvaje i Náměstí republiky.

Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
24.05.2022 11:00:00 | Filmové novinky

V pátek nás konečně po třech letech čeká shledání s partičkou z Hawkinsu a hororovými monstry z Upside Down. První reakce jsou venku a naznačují, že se máme opět na co těšit.

Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
24.05.2022 9:50:00 | Filmové novinky

Marvel dva měsíce před premiérou láká na svůj očekávaný letní blockbuster Thor: Láska jako hrom. Severský bůh ve svém již čtvrtém sólovém dobrodružství pozná své kolegy z hory Olymp, spolu se svou bývalkou Jane Foster pak bude musit čelit hněvu mocného Gorra, Řezníka bohů v podání Christiana Balea.