FB pixel TP pixel
Alias Grace
Alias Grace

Alias Grace

Alias Grace
Kanada | 2017 | Krimi seriály | 46 minut

Kanada, 19. století. Psychiatr musí rozhodnout, jestli vražedkyně spáchala svůj hrůzný čin úmyslně nebo byla nepříčetná. Okolí i doba ale na podobné postupy ještě nejsou zvyklé.

Hrají: Sarah Gadon, Edward Holcroft, Rebecca Liddiard, Zachary Levi, Kerr Logan, David Cronenberg, Paul Gross, Anna Paquin

IMDb  76 % Kinobox  52 %

Alias Grace online

Sledovat Alias Grace online můžeš na Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Alias Grace online, zda je ke stažení a zda má Alias Grace dabing nebo titulky.

Netflix
Netflix
anglické titulky | původní znění | 4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 3. 11. 2017
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Nezobrazuje se vám titul na Netflixu? Přepněte si na anglický profil.
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Alias Grace novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Alias Grace, které najdeš na našem webu.

10 nejlepších historických seriálů posledních let
10 nejlepších historických seriálů posledních let
29.11.2021 12:00:00 | Tipy na film

Neustálá starost o budoucnost a stres z přítomnosti mohou být vyčerpávající. Při takovém přetížení vás nic neuklidní víc, než si pustit autentický historický seriál: ať už kvůli odpočinkové, anebo přidané vzdělávací hodnotě.

Nejlepší seriál roku? Podle Gotham Awards je to Na mušce
Nejlepší seriál roku? Podle Gotham Awards je to Na mušce
27.11.2018 16:00:00 | Filmové novinky

Z noci na dnešek se v americkém New Yorku udílely nezávislé filmové ceny Gotham. Několik želízek mezi nominanty měly i streamovací služba Netflix a HBO, ty však nakonec vyšly naprázdno. Hlavní cenu si odnesl britský seriál Na mušce (Killing Eve), který ale u nás také najdete online.

30 nejlepších nových seriálů roku 2017
30 nejlepších nových seriálů roku 2017
22.12.2017 | Tipy na film

Letošní rok byl pro seriálové novinky opravdu mimořádný. Na HBO, Amazonu, Netflixu a dalších online půjčovnách se objevila obrovská spousta výborných seriálů. Jestli si chcete během ujídání vánočního cukroví pustit nějakou novinku, máme pro vás hned 30 doporučení, kde si musí vybrat opravdu každý. A seřazeno abecedně, abychom nikomu nenadržovali.

Všechny původní seriály Netflixu - od nejhoršího po nejlepší
Všechny původní seriály Netflixu - od nejhoršího po nejlepší
15.11.2017 | Tipy na film

Vyrábí Netflix jen samé pecky a nebo točí i průměrné či vyloženě slabé seriály? Podívejte se náš přehledný žebříček, kde jsme vzali všechny seriály, které Netflix za celou dobu vytvořil a seřadili je podle diváckého hodnocení od nejhoršímu k nejlepšímo. Kolik z těch nejlepších jste viděli?

Alias Grace recenze a hodnocení

V seriálu Alias Grace hrají Sarah Gadon, Edward Holcroft, Rebecca Liddiard, Zachary Levi, Kerr Logan, David Cronenberg, Paul Gross, Anna Paquin.

Seriál Alias Grace můžete vidět na Netflix.

Seriál Alias Grace je online na Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.