FB pixel TP pixel
Addamsova rodina je zpátky! Netflix ukázal první trailer seriálu Tima Burtona © Netflix

Addamsova rodina je zpátky! Netflix ukázal první trailer seriálu Tima Burtona

Netflix během prvního dne akce Geeked Week představil první krátkou upoutávku chystaného seriálu Wednesday, který se bude soustředit na nejvíce nihilistickou postavu milované Addamsovy rodiny. Seriál režíruje mistr temné komedie Tim Burton

6. 6. 2022 18:30 | Filmové novinky

Addamsova rodina z 90. let patří mezi komediální kulty a nové animované filmy z posledních let se jí náladou a zpracováním příliš nepřibližují. Mnohem podobnější by měl být nový seriál Wednesday, za kterým režijně stojí Tim Burton a který se bude soustředit na titulní hrdinku, nihilistickou Wednesday Addamsovou, která pro cynickou hlášku nejde nikdy daleko. Doprovod jí bude dělat slavná Ruka a samozřejmě i její věčně zamilovaní rodiče v podání Catherine Zety-Jones a Luise Guzmána. Netflix použil akci Geeked Week pouze k oficiálnímu oznámení seriálu a předvedení podoby nové Wednesday, kterou známe z ikonického podání Christiny Ricci. Novou verzi ztvární Jenna Ortega, kterou jste viděli například v Chůvě na zabití nebo novém Vřískotu.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nové Hunger Games mají první trailer. Konečně známe novou Katniss
Nové Hunger Games mají první trailer. Konečně známe novou Katniss
06.06.2022 17:20:00 | Filmové novinky

Studio Lionsgate představilo první upoutávku na chystanou novou část ze série Hunger Games. Snímek s podtitulem The Ballad Of Songbirds And Snakes vstoupí do kin již příští rok a ukáže novou hrdinku z 12. kraje.

Na Doctora Strange už do kina nechoďte. Megahit od Marvelu míří online
Na Doctora Strange už do kina nechoďte. Megahit od Marvelu míří online
05.06.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Disney konečně odhalil termín online premiéry svého posledního hitu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. A dobrou zprávou je, že si film užijí online v brzkém termínu i čeští diváci, protože již bude v České republice dostupná streamovací služba Disney Plus.

HBO právě zrušilo svůj nejlepší sci-fi seriál. Fanoušci doufají v záchranu
HBO právě zrušilo svůj nejlepší sci-fi seriál. Fanoušci doufají v záchranu
05.06.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Masakr u Warner Bros. očividně jen tak nepoleví. Po zrušení seriálů stanice CW se nyní pomyslné „Oko Mordoru“ nového majitele stočilo směrem k HBO Max. A hned zrušilo jeden z nejzajímavějších sci-fi seriálů posledních let. Možná ale existuje naděje na záchranu.

Co sledovat v červnu na Netflixu? Streamovací gigant představuje největší hity
Co sledovat v červnu na Netflixu? Streamovací gigant představuje největší hity
03.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil nové video, ve kterém láká na své největší červnové hity. Ve výběru streamera nechybí velké filmové události i seriály, od nichž si Netflix slibuje navýšení počtu předplatitelů, kteří službu v posledním kvartálu spíše opouští.