FB pixel TP pixel
Nejmilovanější seriál současnosti bude pokračovat. Netflix ohledně data uvedení mate © Netflix

Nejmilovanější seriál současnosti bude pokračovat. Netflix ohledně data uvedení mate

Netflix po několika týdnech mlčení konečně prolomil ledy a potvrdil to, v co jsme všichni doufali. Seriálový megahit Wednesday bude pokračovat a navzdory některým spekulacím ho opět uvidíme na Netflixu. Nové oznamovací video ale publikum zbytečně mate ohledně roku uvedení. Vážně mladá Addamsová stihne premiéru ještě letos?

8. 1. 2023 8:00 | Filmové novinky

Wednesday je bezpochyby největším letošní novinkou Netflixu. Ano, mohli byste argumentovat čtvrtou řadou Stranger Things, která díky rozdělení na dvě poloviny měla ve finále větší sledovanost, jednak se ale jednalo tak trochu o podvod ve statistikách a jednak mám na mysli opravdu novou značku, kterou Netflix letos rozhodl uvést. A v této kategorii je Wednesday jednoznačně na špici zájmu publika, když se z novinky Tima Burtona stal globální fenomén a způsobil pobláznění milionů dívek po celém světě nejen na YouTube či TikToku. Ačkoli se chvíli spekulovalo o tom, že by Wednesday nemusela kvůli právům vlastněným MGM na Netflixu pokračovat, nakonec se tyto drby ukázaly jako liché a streamer oznámil vysněné pokračování. Učinil tak rovnou ve dvou videích. To první si můžete prohlédnout tady, nás teď bude zajímat to druhé, které pokračování Wednesday zařadilo mezi tituly, které letos dostanou novou řadu.

Ve videu můžete vidět záběry ze Sexuální výchovy, Lupina, Outer Banks, Světla a stínů, nebo Virgin River, zároveň ale i Sandmana či Stranger Things. Sestřih pak končí právě potvrzením druhé řady Wednesday, což v kombinaci se seriály, jež mají letos premiéru, působí neuvěřitelně zmatečně. Netflix asi chtěl ve videu nazvaném New Year New Seasons definitivně dát štempl schváleného pokračování na své největší hity, nicméně vzbuzuje velmi podivná očekávání brzkých premiér. Přitom je jasné, že Stranger Things rozhodně letos pátou řadu nedostanou, což platí i pro Sandmana nebo právě pro Wednesday. Není to z hlediska časových možností jednoduše možné. Například Wednesday se v případě první řady točila šest měsíců, přičemž už v té době byly kompletní veškeré scénáře. Tvůrci již delší dobu potvrzují v rozhovorech, že jednotlivé epizody napsané nemají a doposud čekali na schválení nové řady. I kdyby nyní psali tak rychle, že by se za tři měsíce točilo, těžko by se stihla premiéra před koncem roku, protože po natáčení bude následovat i pár měsíců post-produkce. A mimochodem, všimli jste si, že Netflix opět ve videu nepotvrdil šestou řadu Cobra Kai? Tady chce někdo dostat jeřábím kopem přímo mezi oči.

Zdroj: Netflix Tudum

 27 810 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Budoucnost Hry o trůny je nejasná. Plánovaná pokračování míří k ledu
Budoucnost Hry o trůny je nejasná. Plánovaná pokračování míří k ledu
06.01.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Turbulentní změny v hollywoodském molochu Warner Bros. Discovery nenechají bez zásahu ani jeden z předních brandů HBO, epické fantasy Hra o trůny. Prozradil to samotný autor knižní předlohy G. R. R. Martin.

Bombastický trailer nového sci-fi Netflixu bere dech. Čeká nás válka kyborgů
Bombastický trailer nového sci-fi Netflixu bere dech. Čeká nás válka kyborgů
05.01.2023 18:50:00 | Filmové novinky

Netflix jen pár dní po zveřejnění krátké upoutávky na sci-fi novinku JUNG_E představil i plnohodnotný trailer, který masivně sází na velké trikové scény. A výsledek vypadá naprosto fantasticky.

Ambiciózní sci-fi seriál se vrací ve velkolepém traileru. Točili ho i Češi
Ambiciózní sci-fi seriál se vrací ve velkolepém traileru. Točili ho i Češi
05.01.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky výpravné sci-fi Nadace, určitě vás potěší, že Apple právě vydal novou ukázku ke druhé řadě. Ta opět láká na epický děj s bohatou výpravou a skvělými triky.

Nejdrsnější horor nového roku přichází! Extrémně krvavý trailer nahání husí kůži
Nejdrsnější horor nového roku přichází! Extrémně krvavý trailer nahání husí kůži
04.01.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Od remaku kultovního hororu Sama Raimiho Lesní duch letos uběhne už 10 let, což je nejvyšší čas znovu oprášit Necronomicon a pozlobit pár lidí zákeřným démonem, který se vyžívá v brutalitách. A soudě podle traileru se mají naše žaludky na co těšit.