FB pixel TP pixel
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky © HBO Max

HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky

Během června a července nás na HBO Max čekají dva velké seriálové návraty. Nejprve přijde spektakulární sci-fi Westworld se svou čtvrtou řadou, poté se po letech vrátíme do světa Prolhaných krásek v novém spin-offu.

21. 6. 2022 15:00 | Filmové novinky

Westworld - 4. řada

Již 26. června nás čeká 4. řada velkorozpočtové sci-fi série Westworld, která vypráví o zábavním parku, v němž se vzbouří androidi sloužící k uspokojování všemožných choutek zbohatlých návštěvníků. I když po skvělé první řadě šla kvalita seriálu mírně dolů a diváci dle čísel sledovanosti kvůli spletitému ději, překombinovanosti a vzniklé nepřehlednosti seriál opouštěli, stále se jedná o jedno z nejzajímavějších sci-fi, které můžeme na televizních obrazovkách v současnosti vidět. Seriál, za nímž stojí Jonathan Nolan a Lisa Joy, uvede opět ansámbl hereckých hvězd jako Aarona Paula, Thandiwe Newton, Eda Harrise, Evan Rachel Wood nebo Jeffreyho Wrighta.

Prolhané krásky: Prvotní hřích

Prolhané krásky jsou zpět. Seriálový thriller vyprávějící o čtyřech kamarádkách, z nichž každá ukrývá strašlivé tajemství a zároveň se snaží vyřešit záhadnou smrt páté z nich, si našel řadu oddaných fanoušků. Po několika letech se tak opět vrátíme do známého univerza, tentokrát ve spin-offu s podtitulem Original Sin, který uvede novou generaci lhářek. Patřit k nim budou Imogen (Bailee Madison), Tabby (Chandler Kinney), Faran (Zaria), Minnie (Malia Pyles) a Noa (Maia Reficco). Ty se stanou terčem neznámého agresora, který je chce donutit zaplatit za hříchy jejich rodičů, ke kterým došlo dvě dekády zpátky. Premiéra prvních tří epizod se uskuteční 28. července na HBO Max, další dva díly budou vysílány 4. a 11. srpna, a závěrečné tři epizody pak budou online od 18. srpna.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
20.06.2022 14:10:00 | Filmové novinky

Šípková Růženka křížená s Johnem Wickem. Takto dle prvních trailerů vypadá kontaktní akční nářez The Princess od Disneyho, který se vřítí online již 1. července.

Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
19.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Hotovo, potvrzeno. Streamovací služba Disney Plus odhalila oficiální český název nového filmu s Predátorem a navíc potvrdila i datum premiéry pro uživatele, kteří nemají předplacenou americkou službu Hulu. A fanoušci budou naprosto spokojení.

Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
19.06.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Čeští fanoušci osmdesátkové akční klasiky se mohou začít tetelit blahem. Kultovní Predátor a všechna jeho pokračování jsou totiž konečně k přehrání legálně na jednom jediném místě. A doslova za pár šupů. Máme dokonce lepší nabídku než zahraničí.

HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
17.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO sice již v letošním roce uvede očekávaný prequel Hry o trůny s názvem Rod draka, zároveň však začalo pracovat na přímém pokračování, které naváže na původní seriál ze Západozemí. A fanoušci se mohou těšit na návrat oblíbené postavy.