FB pixel TP pixel
Záveru Game of Thrones sa dočkáme už začiatkom roka 2019 © TMDB

Záveru Game of Thrones sa dočkáme už začiatkom roka 2019

Epický seriál natočený podľa knižnej série George R. R. Martina si počas svojich siedmich sérií získal obrovské publikum po celom svete. Nečudujeme sa, kombinácia skvele napísaného fantasy príbehu, nečakaných zvratov a charizmatických postáv, to celé prepletané šteklivými scénami.

Filmové novinky

To znie ako návod na úspech no nie? Veru je tomu tak a nejeden zarytý fanúšik vyronil pomyselnú slzu keď sa dozvedel, ako dlho sa bude na pripravované pokračovanie vo forme ôsmej série čakať. Čakanie je (takmer) ukončené. Najnovší trailer, zostrihaný z rôznych pasáži starších epizód a sprevádzaný hashtagom #ForTheThrone nám naznačuje dátum vydania prvej epizódy.

Tej by sme sa na platforme HBO GO mali dočkať už v apríli 2019. Ako je známe, ôsma séria bude obsahovať „len“ šesť častí, no viaceré zdroje naznačujú, že každá časť má mať viac ako 60 minút. Môžeme očakávať šesť epizód plných zvratov, intríg ale aj násilia identického pre svet Game of Thrones. Takže, my si v kalendári škrtáme jar budúceho roka a netrpezlivo vyčkávame, aký osud postihne naše obľúbené postavy – aj keď podľa minulých skúseností to dokážeme odhadnúť

 32 zobrazení  
Nový HBO seriál Sally4Ever obsahuje nejbláznivější sexuální scénu
Nový HBO seriál Sally4Ever obsahuje nejbláznivější sexuální scénu
15.11.2018 15:50:00 | Filmové novinky

Přestože televizní stanice HBO nikdy neměla s vyobrazením nahoty a sexu problémy, a explicitní scény se prakticky staly jejím trademarkem, ztvárnění sexuálního styku v první epizodě Sally4Ever posunuje hranice opět o něco dále.

Netflixovské oscarové želízko Roma má finální trailer
Netflixovské oscarové želízko Roma má finální trailer
14.11.2018 16:25:00 | Filmové novinky

Jeden z nejoceňovanějších letošních filmů dostal od Netflixu plnohodnotný trailer a přesvědčuje nás o svých kvalitách. Podmanivá hudba doprovázející působivé černobílé kamerové jízdy a kompozice s charakterními postavami slibují nádhernou podívanou.

Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny
Konečně víme, kdy se bude vysílat závěrečná řada Hry o trůny
13.11.2018 20:10:00 | Filmové novinky

Dnes vydaný poutavý teaser, který rytmicky rekapituluje atraktivní a zlomové momenty odvysílaných epizod, na svém konci odhaluje duben jako termín, na který se všichni fanoušci této epické fantasy jistě těší.

Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
Mauglí bude mít premiéru na Netflixu ještě letos: 7. prosince!
08.11.2018 8:40:00 | Filmové novinky

Před třemi měsíci oznámil Netflix, že kupuje pro sebe film Mauglí, který měl jít původně tento rok do kin. Nyní vypustil novou ukázku a oznámil také datum premiéry - 7. prosince.