FB pixel TP pixel
Které seriály letos Netflix zrušil? Máme seznam © Netflix

Které seriály letos Netflix zrušil? Máme seznam

Pokud daný seriál nenaplní vkládaný potenciál, Netflix neváhá ani chvíli a nekompromisně jej zruší. Konec roku je zde a my jsme pro pořádek vydali seznam projektů, které po tomto roce již další epizody nedostanou.

Filmové novinky

Na Netflixu v poslední době razí strategii, v níž hraje prim orientace na kvantitu a rychlost produkce s co nejširším globálním a demografickým zásahem. Záruka kvality při tvorbě originálního obsahu už tak z logiky věci nemůže být při takovém kvantu pořadů uhlídatelná a ani vlastně důležitá. Také zvolený model výroby Netflixu, který nezahrnuje pilotní díly a celé první řady tak de facto slouží jako testovací, vede k tomu, že se mnohé seriály po diváckém neúspěchu více než jedné řady nedočkají. Na druhou stranu, jak jsme nedávno viděli na příkladu HBO a jeho ultradrahého zrušeného pilotu k novému seriálu z univerza Hry o trůny, nejdražší jsou právě tyto testovací díly, které pak ani nemusí spatřit světlo světa, a vynaložené finanční i lidské úsilí míří do kanálu. Netflix si tak spočítal, že se vyplatí natočit spíše celou řadu a v případě neúspěchu seriál zrušit. A které seriály to tedy v tomto roce schytaly a my se již dalších epizod nedočkáme?

Seriály zrušené v roce 2021:
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Smrt nás spojí
Poslední království
Příležitostní detektivové z Baker Street
Jupiter's Legacy
Grand Army
Prokletá
Bonding
Pohoda v rytmu country
Tým
Mr. Iglesias
Dash & Lily
Zmizet beze stopy
Neztrapňuj mě, tati!
#BlackAF

 12 641 zobrazení   20 se líbí
Netflix překvapivě láká na dalšího Zaklínače. Geralta nahradí drsné ženy
Netflix překvapivě láká na dalšího Zaklínače. Geralta nahradí drsné ženy
18.12.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix si pro nejrychlejší diváky nakoukávající druhou řadu Zaklínače připravil krásné závěrečné překvapení v podobě první upoutávky na seriál The Witcher: Blood Origin.

První fotky dětí z Pottera po 20 letech: Jak vypadají Draco, Ginny a další?
První fotky dětí z Pottera po 20 letech: Jak vypadají Draco, Ginny a další?
17.12.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Novoroční speciální setkání hvězd Harryho Pottera dostává pořádné obrysy. A dětští herci se po 20 letech pořádně proměnili.

Režisér Duny natočí jedno z nejkultovnějších sci-fi všech dob
Režisér Duny natočí jedno z nejkultovnějších sci-fi všech dob
17.12.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Denisi Villeneuveovi se evidentně v žánru sci-fi zalíbilo. V rozmezí 4 let se pustil do třech projektů, které adaptovaly kultovní sci-fi romány, aby si jako svůj další film vybral jinou klasiku žánru, které hodlá dodat svou vizi.

Kdo může za smrt Božského v Sexu ve městě? Rotoped rozhodně ne
Kdo může za smrt Božského v Sexu ve městě? Rotoped rozhodně ne
16.12.2021 9:00:00 | Filmové novinky

HBO GO se rozhodlo svým předplatitelům nadělit předvánoční dárek v podobě nového seriálu A jak to bylo dál..., který rozšiřuje svět oblíbeného Sexu ve městě (1998–2003). Novinka z produkce HBO své diváky rozhodně nešetří a hned v prvním díle zabíjí jednu z hlavních postav.