FB pixel TP pixel
Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod © Buena Vista Television / ABC

Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod

Jedním z největších trumfů streamovací služby Disney Plus v České republice je rozhodně seriál Ztraceni. Ten si i u nás získal kultovní status a doposud si ho diváci sháněli pokoutnými cestami. Nyní je však seriál kompletně dostupná na již zmíněné službě od Disneyho. Nic ale není zcela bez chyb.

16. 6. 2022 16:20 | Filmové novinky

Jestli bychom měli vybrat jeden seriál, který se po roce 2000 razantně zapsal do popkultury a ovlivnil miliony diváků po celém světě, pak by jím byl rozhodně fenomén Ztraceni. Tahle dnes již klasika z roku 2004, která vydržela na obrazovkách 6 řad a za kterou stál jako producent J.J. Abrams, sice řadu lidí s každou další řadou odrazovala, dodnes má ale armádu zastánců a první dvě řady patří nehledě na kontroverzní finále mezi to nejlepší a nejnapínavější, co se na obrazovkách mezi roky 2004–2010 objevilo. A nyní už si fanoušci nemusí seriál konečně pokoutně shánět v hlubinách internetu a mohou dokonce prodat i svoje archivní DVD.

Seriál je totiž aktuálně kompletně dostupný na Disney Plus, což znamená, že je v nabídce 120 epizod, přičemž každá z nich obsahuje české titulky. Pokud byste toužili po dabingu, je zde ovšem určité zklamání. Aktuálně totiž má dabing pouze 16 epizod, přesněji jen prvních 16 epizod ze závěrečné řady, která má epizod samozřejmě sedmnáct. Závěrečný díl, který je kombinací dvou 45minutových epizod, si tudíž v dabingu rozhodně neužijete a je otázkou, kdo by nakoukával skoro celý seriál s titulky, aby následně přepnul na dabing. Snad se jedná o něco, co Disney v budoucnu vyřeší a Ztraceni budou mít později svou dabovanou stopu kompletní.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Horor roku přichází! Děsivý film o sériovém vrahovi má nadšené recenze
Horor roku přichází! Děsivý film o sériovém vrahovi má nadšené recenze
15.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Za necelý měsíc vtrhne do českých kin horor Černý telefon v režii talentovaného Scotta Derricksona s charismatickým Ethanem Hawkem v roli sadistického vraha. Co si recenzenti na této novince nejvíce cení?

Největší zklamání startu Disney Plus: Akta X nejsou v Česku kompletní
Největší zklamání startu Disney Plus: Akta X nejsou v Česku kompletní
14.06.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Disney sice 14. června spustil svou streamovací službu Disney Plus, která přináší seriálové klasiky jako Ztraceni, Griffinovi či Jak jsem poznal vaši matku, jeden ze stěžejních seriálů přesto kompletní není. Akta X má české Disney Plus jen v omezeném množství epizod.

Nejlepší akční seriál všech dob je konečně dostupný online
Nejlepší akční seriál všech dob je konečně dostupný online
14.06.2022 14:40:00 | Filmové novinky

S příchodem streamovací služby Disney Plus do České republiky se fanoušci televizních seriálů konečně dočkali řady dosud nedostupných titulů. A je mezi nimi i nejlepší akční seriál všech dob, který si konečně můžete pustit v kompletní podobě.

Sci-fi roku od Netflixu? Novinka s hvězdou Vyproštění sklízí chválu
Sci-fi roku od Netflixu? Novinka s hvězdou Vyproštění sklízí chválu
14.06.2022 7:00:00 | Filmové novinky

V pátek na Netflixu debutuje jedna z nejočekávanějších červnových novinek – sci-fi Spiderhead s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli maniakálního vědce. Jak se film líbil prvním divákům?