FB pixel TP pixel
Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame © 20th Century Studios

Avatar 2 zničí močové měchýře. Bude delší než jednička i Avengers: Endgame

Magazín The Hollywood Reporter získal informace o délce nového dílu megahitu Avatar. A podle všeho bychom si měli před zapnutím promítačky dojít na záchod a raději si ani nekupovat pití. K závěrečným titulkům totiž povede opravdu hodně minut v sedačce.

30. 10. 2022 12:40 | Filmové novinky

Na druhý díl hitu Jamese Camerona Avatar čekáme dlouhých 13 let, odměnou nám ale bude opravdu masivní spektákl, který si klade za cíl být ve všem lepší a větší, než jeho předchůdce. Nejinak je tomu v případě stopáže filmu, která téměř překoná i potápějící se Titanic. Podle magazínu The Hollywood Reporter by měla délka filmu sahat ke 3 hodinám a 10 minutám. Stopáž má přitom zahrnovat i závěrečné titulky, které budou mít zřejmě okolo standardních 8–10 minut.

Delší než Avengers, kratší než Titanic

Avatar: The Way of Water tak s přehledem překoná i Avengers: Endgame, kterážto týmovka se mohla pochlubit délkou 3 hodin a 2 minut. Naopak na Titanic se Avatar ještě nechytá, miliardová hitovka s Leonardem DiCapriem a Kate Winslet totiž doplavala na dno oceánu po 3 hodinách a 14 minutách. Avatar 2 bude každopádně mnohem delší než první část, ta totiž měla jen 2 hodiny a 41 minut, byla tedy o 29 minut kratší.

Letošní rok je dlouhatánských filmů plný. Močové měchýře již ničil The Batman o stopáži 2 hodin a 55 minut. Za pár dní dá odpůrcům odbíhání na toaletu zabrat i Black Panther: Wakanda nechť žije se svými 2 hodinami a 41 minutami. A i chystaná drogová jízda Babylon s Bradem Pittem má mít okolo 3 hodin. Možná je načase začít do sálu nosit bažanty.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zaklínač přeobsadil Geralta z Rivie! Netflix už oznámil hereckou náhradu
Zaklínač přeobsadil Geralta z Rivie! Netflix už oznámil hereckou náhradu
30.10.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Netflixovský Zaklínač po třech sériích ztratí svého ústředního představitele. Kvůli návratu do role Supermana a také upsání se několika dalším projektům v kůži Geralta skončí Henry Cavill. Nahradí jej ale člen oblíbené herecké rodiny, pro kterého to bude velká šance vyrovnat se slavnějšímu staršímu bratrovi.

Komiksové hity od DC mají nového šéfa. Batmanovi bude vládnout hvězda Marvelu
Komiksové hity od DC mají nového šéfa. Batmanovi bude vládnout hvězda Marvelu
28.10.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Snímek Black Adam je dalším svěžím startem pro DC filmový vesmír. O kontinuitu dalších projektů na seriálovém i filmovém poli se nově bude starat sehraná dvojka, která nachystala Peacemakera nebo Sebevražedný oddíl.

Nejslavnější britský sci-fi seriál míří do Česka. Nové epizody budou zlomové
Nejslavnější britský sci-fi seriál míří do Česka. Nové epizody budou zlomové
27.10.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Kultovní britský sci-fi seriál Pán času dostane v chystané nové sérii také nového představitele hlavní role. A díky nové dohodě britské BBC ji budeme moci sledovat i v Česku.

Netflix uvedl zřejmě nejděsivější hororový seriál roku. Recenze jsou naprosto nadšené
Netflix uvedl zřejmě nejděsivější hororový seriál roku. Recenze jsou naprosto nadšené
26.10.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Seriálová novinka z dílny režiséra Guillerma del Tora je konečně online a zdá se, že se jedná o trefu do černého. Recenze 8 částí nové antologie jsou totiž nadmíru spokojené a shodují se s nadšením diváků, kteří již první epizody také viděli.