FB pixel TP pixel
Noví Avengers mají režiséra! Film natočí tvůrce poslední svěží marvelovky © Marvel Studios

Noví Avengers mají režiséra! Film natočí tvůrce poslední svěží marvelovky

Kevin Feige na Comic-Conu v San Diegu oznámil premiéry dvou dalších filmů ze série Avengers. První z nich získal podtituly Kang Dynasty a měl by být prvním vrcholem Multiverse ságy. I když si fanoušci přáli návrat bratří Russoových, filmu se nakonec chopí někdo, kdo jako jeden z mála do čtvrté fáze vnesl alespoň zbla kreativity.

27. 7. 2022 19:00 | Filmové novinky

Na začátku příštího roku se ve filmu Ant-Man and The Wasp: Quantumania seznámíme s mocným kosmickým zloduchem Kangem Dobyvatelem, kterého si zahraje Jonathan Majors. Mocný cestovatel časem sice nebude ve zmíněném projektu Peytona Reeda hlavním záporákem, jistě ale víme, že bude v páté a šesté fázi tahat za nitky a stane se „novým Thanosem“. Jeho důležitost pro MCU potvrzuje název pátého filmu Avengers, který zní Kang Dynasty.

Noví Avengers mají režiséra! Film natočí tvůrce poslední svěží marvelovky © Marvel Studios

Adaptace legendárního komiksu Kurta Busieka se chopí režisér Destin Daniel Cretton, který natočil poměrně slušný snímek Obhájce nevinných s Michaelem B. Jordanem a Brie Larson. Nejen díky tomuto projektu si už dříve vysloužil angažmá u Marvelu, pro který natočil loňský film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Ten patří mezi to nejlepší v aktuální čtvrté fázi a vnesl čerstvý vítr do stagnujících marvelovek. Shang-Chi navíc naznačil, že by do kosmické Kangovy party mohli patřit i draci z planety Maklu, proto je fajn, že se projektu chopí zrovna Cretton. A objevit se mohou i jeho nejlepší postavy, tedy Trevor Slattery a Morris. Premiéra Kang Dynasty je plánována na 2. května 2025.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Epický trailer na Žižku odhaluje bitevní řež i jak přišel o oko
Epický trailer na Žižku odhaluje bitevní řež i jak přišel o oko
26.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Petr Jákl konečně odtajnil světu, jak bude vypadat jeho dlouho očekávaný historický velkofilm Jan Žižka. Příběh o zrodu největšího českého vojevůdce nabídne neprozkoumanou kapitolu z Žižkova života a také hvězdné mezinárodní obsazení.

Nový Predátor je prý brutální bomba. V mnoha věcech dohání originál s Arnoldem
Nový Predátor je prý brutální bomba. V mnoha věcech dohání originál s Arnoldem
26.07.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Již 5. srpna nás na Disney+ čeká nový film s Predátorem, který nese podtitul Kořist. První diváci jej měli možnost vidět a dle jejich reakcí se máme na co těšit.

Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty
Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty
25.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Po megalomanské upoutávce na první řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci nyní přichází se svým tříminutovým nářezem i HBO. To rozšířilo původní trailer o nové záběry a snaží se nás přesvědčit, že právě seriál o Targaryenech bude fantasy událostí roku.

Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
25.07.2022 11:55:00 | Filmové novinky

Zatímco warnerovský panel letos nabídl jen trailery na Black Adama a druhého Shazama, Marvel do toho šlápl naplno. Kevin Feige v San Diegu představil kompletní plány na pátou fázi i začátek fáze šesté. A máme se vskutku na co těšit.