FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější seriál současnosti se vrací. Krvavá Banda má nekompromisní trailer © Amazon

Nejbrutálnější seriál současnosti se vrací. Krvavá Banda má nekompromisní trailer

Fanoušci extrémně brutálního seriálu Banda mají v posledních měsících hotové žně. Letos v září se totiž dočkali povedeného spin-offu Gen V, který představil nové lidi vybavené mnohdy děsivými superschopnostmi, a už příští rok se vrátí hlavní seriál, který právě představil nový trailer.

Filmové novinky

Služba Amazon Prime Video sice v Česku nepatří mezi úplně nejpopulárnější služby, na jejím obsahu se to ale naštěstí vůbec neprojevuje a katalog bublá čím dál zajímavějšími a hlavně povětšinou i extrémně kvalitními anebo alespoň velkolepými tituly. Byl to právě Amazon, kdo uvedl seriál Pán prstenů: Prsteny moci, který jedni milují a druzí nenávidí, dále ale v jeho nabídce najdete také krimi pecku Bosch, špionážní hit Jack Ryan, už brzy se vrátí drsňák Jack Reacher a na jaře příštího roku dorazí herní sci-fi klasika Fallout. Mezi nejlepší tituly však patří také extrémně drsná (a drzá) adaptace komiksu Banda (v originále The Boys), ve které jsou superhrdinové všechno, jen ne dobří lidé. A proto se jim tým pod vedením Karla Urbana snaží zatnout tipec.

Letos v září fanoušky Bandy potěšil nový spin-off Gen V, který sleduje skupinu nových nadaných studentů na Godolkinově univerzitě, kde mohou supersilné bytosti studovat a učit se efektivněji využívat své schopnosti. Už v roce 2024 nás ale po téhle značně krvavé svačince čeká hlavní chod v podobě 4. řady samotné Bandy, ve které bude parafráze na Supermana Homelander ještě psychotičtějším magorem než v předešlých řadách a nasadí na společnost smrtící taktiku „rozděl a panuj“, která povede soudě podle traileru k totální anarchii. Jeho hlavní soupeř Butcher (Karl Urban) má mezitím už jen pár měsíců života a navíc přišel o svou milovanou Bandu. Jak uvádí oficiální synopse, napětí nikdy nebylo vyšší a všichni dobráci musí najít cestu ke sjednocení, aby dokázali zachránit svět před superhrdinským diktátem.

Zdroj: Amazon

Reklama
Druhá řada Rodu draka má konečně trailer! Ukazuje ohnivé bitvy, popravy i draky
Druhá řada Rodu draka má konečně trailer! Ukazuje ohnivé bitvy, popravy i draky
02.12.2023 20:10:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka, který rozšiřuje ságu Hry o trůny, je jedním z mála velkých projektů, jež nebyly ovlivněny hollywoodskou stávkou herců a scenáristů. Díky tomu si fanoušci mohou užít první velkolepou upoutávku. Pokračování dorazí již v létě 2024.

Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí
Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí
02.12.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Brazilský Comic Con naděluje fanouškům seriálů nové dárky. Jedním z nich je trailer na očekávané postapokalyptické sci-fi Fallout, jež adaptuje kultovní videohru. Čeká nás nový příběh, který se předlohou inspiruje a dále rozvíjí populární svět po jaderné válce.

Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
01.12.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Už 14. prosince se definitivně uzavře příběh netflixovského Buckinghamského paláce. Sice se nedočkáme úmrtí královny Alžběty II., to ale neznamená, že se obrazně neuzavře jedna velká éra britské monarchie.

Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
01.12.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Milovníci katastrofických spektáklů by měli zpozornět. Do Česka se totiž oproti očekáváním přivalila jedna z nejlepších sci-fi letošního roku a nese sebou atomovou destrukci, kterou by mohl závidět i Robert J. Oppenheimer. Recenze nové japonské Godzilly jsou nadšené a mluví o jednom z nejlepších příspěvků do kaiju ságy vůbec.