FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější seriál současnosti nekončí. Nové video potvrzuje další návrat krvavé Bandy © Amazon Studios

Nejbrutálnější seriál současnosti nekončí. Nové video potvrzuje další návrat krvavé Bandy

Nekompromisní seriálová pecka Banda, jež je vlajkovou lodí streamovací platformy Prime Video, má od Amazonu velkou důvěru. Ještě před premiérou čtvrté řady bylo fanouškům slíbeno, že seriál dostane další díly.

Filmové novinky

Do premiéry čtvrté řady nekorektní komiksárny Banda od Amazonu zbývá necelý měsíc, ale už nyní bylo oznámeno, že vznikne i pátá řada. Ze strany technologického gigantu jde o logický krok, protože Banda patří k výstavnímu zboží jeho streamovací platformy Prime Video. Jednak jde o jeden z jeho nejsledovanějších pořadů, a zároveň je kritiky i diváky veleben pro neotřelý a provokativní přístup k superhrdinskému žánru, který přináší temný humor, ostrou satiru a komplexní postavy. Seriál dokáže poutavě zpracovat aktuální společenská témata a nabídnout divákům nečekané zvraty a intenzivní akci. Fanoušci tak musí mít opravdu radost, že se svět Bandy rozroste o další sérii a dočkají se nových peripetií milovaných i nenáviděných postav jako Billy Butcher (Karl Urban), Hughie Campbell (Jack Quaid), Homelander (Antony Starr) nebo Starlight (Erin Moriarty).

Jak prohlásil showrunner seriálu Eric Kripke: „The Boys je nejlepší práce, kterou jsem kdy měl. Který jiný seriál mi umožní psát o politice, kapitalismu, rodině a explodujících genitáliích?“ Vernon Sanders, vedoucí televizní sekce Amazon MGM Studios, v prohlášení při oznámení páté řady uvedl: „Jsme hrdí na to, že se Banda stala globálním fenoménem, a těšíme se, že Eric Kripke a jeho tým přinesou další strhující příběhy pro všechny věrné fanoušky.“ Loni milovníci Bandy dostali také osmidílný seriálový spin-off Gen V, který rozšířil zvrácené superhrdinské univerzum o osudy mladých hrdinů na vysoké škole. Čtvrtá řada seriálu Banda dorazí na Prime Video již 13. června, kdy budou dostupné rovnou první tři epizody. Další díly dorazí s týdenní periodicitou. Finále nové série pak diváky čeká 18. července.

Zdroj: Deadline

Reklama
Rod draka je zpátky. Armády, draci a pochyby útočí ve velkolepém traileru
Rod draka je zpátky. Armády, draci a pochyby útočí ve velkolepém traileru
16.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Již toto léto čeká fanoušky Hry o trůny nová dávka napětí a válek ze Západozemí. Vrací se totiž Rod draka, který ukáže otevřenou válku mezi Černými a Zelenými. Ani jedna ze stran se však nevyhne pochybám.

Největší akční nářez roku potvrzen. Kritici mluví o mistrovském díle, tleskalo se 7 minut
Největší akční nářez roku potvrzen. Kritici mluví o mistrovském díle, tleskalo se 7 minut
16.05.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Režisér George Miller uvedl na slavnostní premiéře na festivalu v Cannes svou očekávanou akční novinku Furiosa: Sága Šíleného Maxe a diváky naprosto ohromil. Dočkal se sedmiminutového potlesku vestoje a snímek získává jedny z nejlepších recenzí letošního roku.

Seriálová Duna je tady ve skvělém traileru! Ukazuje dávnou minulost
Seriálová Duna je tady ve skvělém traileru! Ukazuje dávnou minulost
15.05.2024 20:45:00 | Filmové novinky

Filmová Duna: Část druhá vstoupí na platformu (HBO) Max již 21. května. Ještě letos se ale dočkáme dalšího vesmírného příběhu inspirovaného dílem Franka Herberta. Na podzim totiž bude mít premiéru politickými pletichami prolezlá Duna: Proroctví. A první trailer vypadá parádně.

První video z návratu Sheldona odhaleno: Hvězda Teorie velkého třesku zůstala ulhaným sobcem
První video z návratu Sheldona odhaleno: Hvězda Teorie velkého třesku zůstala ulhaným sobcem
15.05.2024 15:15:00 | Filmové novinky

Na začátku května se fanoušci seriálu Malý Sheldon dočkali odhalení, že se na závěr spin-offu Teorie velkého třesku vrátí i představitel dospělého Sheldona Coopera Jim Parsons. Nyní bylo oficiálně vypuštěno první video a Sheldon se rozhodně nezměnil.