FB pixel TP pixel
Nový trailer na Barbie je úplný úlet. Nic podobného letos neuvidíte © Warner Bros.

Nový trailer na Barbie je úplný úlet. Nic podobného letos neuvidíte

Není pochyb o tom, že hraná verze Barbie patří mezi nejbizarnější počiny letošního roku. Na druhou stranu je potřeba uznat, že režisérka a scenáristka Greta Gerwig naprosto akceptovala růžový svět panenek a posílá do kin něco vskutku jedinečného.

5. 4. 2023 17:45 | Filmové novinky

Ačkoli animovaných projektů s Barbie existuje celá řada, celovečerní podoba dorazí letos do kin úplně poprvé. A jedna věc je jasná – nic takového tady dlouho nebylo. Režisérka a scenáristka Greta Gerwig se nebála zariskovat a místo usedlé adaptace s pohlednou blondýnkou s modelkovskými parametry vsadila na extrémní růžovou a skoro až plastikově kýčovitou stylizaci, která vás okamžitě chytne za bulvy. Nová upoutávka pak sází hlavně na záměrně přestřelený humor, v němž proti sobě stojí hned několik Kenů, kteří spolu zápolí o rovněž nemalý počet živých Barbie.

Zatímco první upoutávka byla z velké části parodií na snímek 2001: Vesmírná odysea, ta nová už alespoň částečně láká na příběh, který by se měl točit okolo výletu Barbie a Kena do skutečného světa, do něhož je ikonická platinová blondýna vykázána kvůli své osobnostní nedokonalosti. Dojde ale i na muzikálová čísla, trochu akce a dvojznačný humor se sexuálními podtóny, který poměrně vtipně zobrazuje poslední scéna traileru. V hlavních rolích se objeví Ryan Gosling a Margot Robbie a snímek vstoupí do kin již 20. července.

Zdroj: Variety

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hra o trůny jen tak neskončí. Nový seriál ukáže epický počátek Železného trůnu
Hra o trůny jen tak neskončí. Nový seriál ukáže epický počátek Železného trůnu
05.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Úspěch fantasy seriálu Rod draka, který rozšířil populární svět Hry o trůny, povzbudil vedení HBO v hledání dalšího projektu z tohoto univerza. Vypadá to, že jeden takový už našli.

Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež
Netflix láká na své největší dubnové hity. Uvede populární fantasy i historickou řež
04.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Největší streamovací služba Netflix si hned na úvod měsíce dubna přichystala upoutávku, která shrnuje největší hity, které diváky mají v následujících týdnech přilákat k obrazovkám televizí, mobilních telefonů i počítačů. V uvedeném videu však kupodivu řada zajímavých chystaných projektů chybí.

Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
Harry Potter se má dočkat prvního seriálu. Záměr tvůrců je ohromným zklamáním
04.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav má příští týden oznámit novou strategii pro streamovací platformy, už nyní ale server Bloomberg přinesl zprávu, která není ani tak vzrušující, jako spíš určitým podivným způsobem zajímavá. Populární fantasy série Harry Potter se podle všeho dočká seriálového zpracování.

Nejlepší Spider-Man se vrací ve fenomenálním traileru. Nic šílenějšího jste neviděli
Nejlepší Spider-Man se vrací ve fenomenálním traileru. Nic šílenějšího jste neviděli
04.04.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Už 1. června dorazí i do českých kin nové dobrodružství nejnápaditějšího a podle mnohých diváků i naprosto nejlepšího z filmových Spider-Manů. Miles Morales se tentokrát vydá napříč multivesmíry a nový trailer odhaluje, že nás čeká naprosto nespoutaná a do jisté míry šílená jízda.