FB pixel TP pixel
Superman se jde zahrabat! The Rock v traileru Black Adama fackuje stíhačky © Warner Bros.

Superman se jde zahrabat! The Rock v traileru Black Adama fackuje stíhačky

Studio Warner Bros. konečně ukázalo plnohodnotný trailer na chystanou komiksovou řežbu Black Adam. Dwayne Johnson se tak po letech konečně dočká své vlastní ságy z papírových sešitů, která má být lepší než Superman a má změnit hierarchii moci ve světě DC Comics.

8. 6. 2022 16:20 | Filmové novinky

Dwayne Johnson se po letech produkčního vývoje konečně dočkal a jeho vysněný Black Adam dorazí již 20. října do kin po celém světě. 5000 let starý padouch, který se v komiksových sešitech stal antihrdinou, se ve filmu utká se slavnou Justice Society of America, díky čemuž se diváci setkají nejen s bijcem s tváří bývalého wrestlera, ale i Hawkmanem, Cyclone, Atom Smasherem či Doctorem Fatem, kterého si ve filmu zahrál do krásy stárnoucí Pierce Brosnan.

Johnson slibuje, že Black Adam zatřese s dosavadním žebříčkem síly v DC Universu a zdá se, že by se mu to mohlo povést. Jeho bijec totiž bez skrupulí fackuje stíhačky, odhazuje padouchy na kilometry daleko a nezalekne se ani smrtících raket. Prostě takový komiksový kluk do nepohody, kterého nic nerozhází. Tak snad bude mít film kromě akčního blbnutí i srdíčko a příběh, který bude radost prožívat. Režíruje Jaume Collet-Serra, jehož poslední Expedice: Džungle měla k velké zábavě daleko.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
15 nejlepších filmů s monstry a dinosaury (nejen) na Netflixu
15 nejlepších filmů s monstry a dinosaury (nejen) na Netflixu
08.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Do kin vstupuje dlouho očekávaný závěr série Jurský svět s podtitulem Nadvláda. Pokud milujete dinosaury či jinou přerostlou havěť, rozhodně online objevíte celou řadu povedených oddechových snímků. Podívejte se na ty nejlepší!

Netflix chystá upírský akční nářez. Ukázka láká na tvůrce Johna Wicka
Netflix chystá upírský akční nářez. Ukázka láká na tvůrce Johna Wicka
07.06.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Nový akční film s Jamie Foxxem láká na divokou jízdu, při které se ve velkém budou zabíjet upíry. Novinka Netflixu má být zajímavá tím, že spoléhá na praktické efekty a velkolepé honičky se skutečnými kaskadérskými kousky.

Netflixovský Harry Potter? Streamer ukázal trailer na vlastní čarodějnou fantasy
Netflixovský Harry Potter? Streamer ukázal trailer na vlastní čarodějnou fantasy
07.06.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix během akce Geeked Week představil první záběry z chystané fantasy Škola dobra a zla, která má potenciál stát se novou franšízou ve stylu Harryho Pottera. Knižní předloha totiž nabízí ke zpracování hned hexalogii příběhů.

Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola
Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola
07.06.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Brad Pitta naprosto vládne novému traileru na snímek Bullet Train. Tahle akční jízda od režiséra Deadpoola a Johna Wicka nakopne diváky adrenalinem a připomíná šílenější variaci na gangsterky Guye Ritchieho.