FB pixel TP pixel
Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty © Vertigo Entertainment

Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty

Na filmovém festivalu v Torontu měl právě premiéru očekávaný vysokooktanový akční nářez Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Podle prvních reakcí se můžeme těšit na nekompromisní bitky, úchvatný vizuál a ve výsledku i napínavý film plný nečekaných zvratů.

Filmové novinky

Na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu byl před pár dny v premiéře promítán dystopický akční thriller Boy Kills World, jenž je mnohými fanoušky bojových snímků netrpělivě očekáván. První vydaný trailer totiž ukázal stylově natočenou podívanou, dechberoucí choreografii a drsné, kosti lámající bitky, které upomínaly na novodobé klasiky žánru jako Zátah, John Wick či nedávné překvapení Nikdo. Ve snímku, jenž je debutem režiséra Moritze Mohra, si v hlavní roli zahrál Bill Skarsgard, ve vedlejších partech pak uvidíme Famke Janssen, Sharlta Copleyho nebo Jessicu Rothe. Boy Kills World vznikl v produkci Sama Raimiho a vypráví příběh hluchoněmého chlapce, který se po vyvraždění své rodiny vydává na krvavou cestu pomsty proti tyranské vládkyni.

A první reakce potvrzují, že stylový akční nářez Boy Kills World se opravdu povedl. Recenzenti vyzdvihují podmanivý vizuál filmu, jenž harmonicky kombinuje akci, absurditu a komedii. U snímku se prý nudit nebudeme, protože kromě nekompromisních bitek a unikátní směsice násilí a humoru je plný neočekávaných zvratů, které diváka dokáží překvapit a udržují jej v napětí. Chvála se nese také k dechberoucím fyzickým výkonům Billa Skarsgarda a Jessicy Rothe. Navzdory rozkolísanému začátku se snímek po chvíli najde a přináší intenzivní násilí, vtipně přehnané krvavé scény a nakažlivou energii, která z něj dělá vzrušující biják, jenž fanoušci žánru určitě ocení.

Zdroj: Rotten Tomatoes

První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
11.09.2023 11:12:00 | Filmové novinky

Režisér James Wan se konečně vytasil s prvními záběry z jeho chystaného blockbuster Aquaman a ztracené království. A nepřekvapivě jde o podívanou, které se ve velkoleposti vyrovná máloco.

Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
10.09.2023 20:40:00 | Filmové novinky

To je ale překvapení. Nejlepší akční seriál, který aktuálně můžete najít v nabídce Netflixu, Fauda, bude pokračovat. Boj s terorem tedy rozhodně nekončí. Dříve se přitom mluvilo spíše o vzniku závěrečného filmu než dalších epizodách.

Video odhalilo Van Damma v novém Mortal Kombatu. Čekalo se na něj 30 let
Video odhalilo Van Damma v novém Mortal Kombatu. Čekalo se na něj 30 let
10.09.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Po více než 30 letech se kruh uzavírá, jedna z největších hvězd 80. let, Jean-Claude Van Damme, se totiž objeví v nové části série Mortal Kombat. A co víc, fanoušci ho budou moci i ovládat.

Hororové překvapení roku je i skvělou detektivkou. Recenze nešetří chválou
Hororové překvapení roku je i skvělou detektivkou. Recenze nešetří chválou
10.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Režisér Kenneth Branagh nesundává nohu z pomyslného kreativního plynu a přichází s novou s detektivkou se slavným Herculem Poirotem. Tentokrát se ale pustil i do žánru hororu a první recenze jsou nadmíru spokojené.