FB pixel TP pixel
Konkurence Netflixu spojila síly. Canal+ už obsahuje i hlavní hity od Apple © Apple TV+

Konkurence Netflixu spojila síly. Canal+ už obsahuje i hlavní hity od Apple

Canal+ od 1. února zavádí dlouho očekávané spojení se streamovací službou Apple TV+. V rámci uzavřeného partnerství bude nabídka Apple dostupná v rámci několika balíčků.

Streaming novinky

O dohodě Canal+ a Apple TV+ se vědělo dlouhodobě, od 1. února je však tato spolupráce oficiální. V nabídce videotéky Canal+ už tak můžete vidět nabídku Applu, tj. jeho exkluzivní filmy a seriály včetně největších hitů poslední doby Monarch: Odkaz monster, Silo, Zabijáci rozkvetlého měsíce či Vládcové nebes. V nabídce ale nejsou všechny tituly z Apple TV+, pouze jen něco lehce přes polovinu. Chybí hodně dětských věcí jako Snoopy, hudební speciály třeba s Mariah Carey, dokumentární kousky typu Real Madrid či show s Oprah. Ta známější část filmů a seriálů tam ale je, podrobněji to vždy uvidíte v detailech našich filmů a seriálů.

Různé tarify, různé ceny

Konkurence Netflixu spojila síly. Canal+ už obsahuje i hlavní hity od Apple © Canal+

Aby pro vás byla nabídka dostupná, je potřeba zaplatit si adekvátní cenové balíčky. Nabídka Applu pak samozřejmě bude dostupná i v rámci Skylink Live TV a je součástí hned několika nabídek Skylinku, který skupina Canal+ vlastní. Abyste měli nabídku Apple TV+ dostupnou v rámci rozhraní Canal+, je potřeba zakoupit tarif CANAL+ KOMPLET. Jeho cena je nastavena na 289 Kč za měsíc. Součástí tarifu jsou i sportovní lákadla jako tenisové turnaje WTA a samozřejmě anglická Premier League, jež je pro Canal+ trumfovým esem. První tři měsíce bude předplatitele nabídka stát jen 216 Kč, což představuje slevu 25 procent. V rámci Skylinku je nabídka Apple TV+ dostupná v internetovém tarifu KOMBI+ APPLE TV+, který stojí na 3 měsíce 400 Kč a poté 449 Kč/měsíc, či v tarifu PREMIUM. Ten stojí 549 Kč/měsíc, nemá zaváděcí cenu a jeho součástí je kromě videoték Canal+, Apple TV+ také HBO Max.

Skylink nabízí i satelitní balíčky (ty samozřejmě zahrnují i internetovou televizi). Apple TV+ najdete jako součást KOMBI+ APPLETV+ za 549 Kč/měsíc nebo 1500 Kč za tři měsíce. V nabídce je i tarif PREMIUM, kde je Apple TV+ společně s HBO Max za 599 Kč/měsíc a nabídka KOMPLET, jež nabízí 142 programů, Apple TV+, HBO Max a samozřejmě i videotéku Canal+, jež je součástí všech vyšších tarifů. Tato nabídka stojí 1100 Kč/měsíc.

Zdroj: Canal+ / Skylink / MediaGuru

 786 zobrazení   2 se líbí
Netflix přepisuje historickou tabulku rekordů. Oscarová novinka dotírá na sci-fi Trol
Netflix přepisuje historickou tabulku rekordů. Oscarová novinka dotírá na sci-fi Trol
25.01.2024 14:30:00 | Streaming novinky

Netflix vstoupil do nového roku skutečně snově a již za pár týdnů zřejmě definitivně přepíše svou tabulku nejsledovanějších cizojazyčných filmů, která na nového krále čeká již více než rok. Akční sci-fi Trol pravděpodobně překoná kruté drama o přežití ve zmrzlých Andách, jež má čerstvou nominaci na Oscara.

Netflixu masivně narostl počet předplatitelů. Překonal veškeré odhady a přidá wrestling
Netflixu masivně narostl počet předplatitelů. Překonal veškeré odhady a přidá wrestling
24.01.2024 13:30:00 | Streaming novinky

Netflix má za sebou skvělý konec roku 2023. Odhalily to jeho nejnovější kvartální výsledky, podle nichž službě narostl počet předplatitelů o 13 milionů. Jedná se o dalece větší počet, než se obecně očekávalo.

Disney čelí totálnímu rozvratu. Vrací se zneuznaný šéf, který nenávidí současný Marvel
Disney čelí totálnímu rozvratu. Vrací se zneuznaný šéf, který nenávidí současný Marvel
04.01.2024 13:30:00 | Streaming novinky

Disney v posledních letech nezažívá nejlepší období. Společnost sice aktuálně znovu vede Bob Iger, teď se ale k firmě začíná vracet i jeden z předchozích výrazných manažerů Ike Perlmutter. Ten má s Igerem nevyřízené účty a některé zdroje ho označují za šovinistu a rasistu, který nesnáší šéfa Marvelu Kevina Feigeho. Podaří se mu znovu usednout do sedla a rozvrátit společnost, v níž má miliony dolarů?

Streamovací války v roce 2023: Vítězi jsou Netflix, Prima i Voyo. Disney a HBO jsou v krizi
Streamovací války v roce 2023: Vítězi jsou Netflix, Prima i Voyo. Disney a HBO jsou v krizi
01.01.2024 13:30:00 | Streaming novinky

Rok se s rokem sešel a dalších 12 měsíců je za námi. Jaké největší události se letos doma i venku ve streamingu odehrály? Kdo ze služeb posílil a kdo oslabil? Podívali jsme se na všechny zprávy, data a přehledy a nabízíme ultimátní shrnutí.