FB pixel TP pixel
Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola © Summit Entertainment / Lionsgate

Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola

Netflix pro své předplatitele chystá velkou akční podívanou. Hlavní roli si v ní zahraje sympaťák Idris Elba a režírovat bude spolutvůrce akčního megahitu John Wick.

8. 8. 2022 9:20 | Filmové novinky

Podle informací serveru Deadline uzavřely společnosti Netflix a Dark Horse Entertainment dlouhodobou smlouvu na vývoj filmů a seriálů. A hned prvním společným titulem po podpisu dohody bude vskutku zajímavý projekt zaštítěný hvězdnými jmény. Nový film se bude jmenovat Bang!, o jeho režii se postará David Leitch a hlavní roli si v něm zahraje charismatický Idris Elba. Leitch se proslavil především režií prvního dílu Johna Wicka, natočil také komiksák Deadpool 2 a do kin právě vstoupil jeho další akční nářez s Bradem Pittem Bullet Train.

Navíc to nebude první společná spolupráce výše zmíněných, Leitch s Elbou se totiž znají z natáčení spin-offu Rychle a zběsile s podtitulem Hobbs a Shaw. Bang! vychází z komiksové série Matta Kindta a Wilfreda Torrese, jenž je velmi výstředním špionážním thrillerem a je popisován jako kdyby Jamese Bonda realizoval David Lynch. V samotné synopsi se píše: „Když se teroristický kult rozhodne zahájit apokalypsu pomocí série románů, které mají čtenářům vymýt mozky, je nejslavnější špion na světě vyslán, aby vypátral a zabil autora, který je za to zodpovědný.“ Tato role by tak mohla být určitou satisfakcí pro fanoušky Bonda, jenž si Elbu v roli 007 přáli.

Zdroj: THR

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
03.08.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. Discovery nadále pokračuje v likvidaci projektů, které úplně nezapadají do jeho nové strategie. Aktuálně to nejvýrazněji odskákala sólovka Batgirl, která prozatím vyšla na 90 milionů, vedle toho ale končí i pokračování velkého animovaného hitu.

Netflix v traileru na Blondýnku ukazuje trochu jiný pohled na příběh Marilyn Monroe
Netflix v traileru na Blondýnku ukazuje trochu jiný pohled na příběh Marilyn Monroe
03.08.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Ve spolupráci se studiem Film B uvede Netflix už 23. září příběh legendární herečky Marilyn Monroe. Pokud ale čekáte klasický životopis, tak se vraťte do roku 2011. Tentokráte totiž v režii Andrewa Dominika uvidíme napůl fiktivní a řádně depresivní příběh herečky, který bude mít tu nejvyšší hranici přístupnosti.

Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
02.08.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Když se v březnu spustila nová verze HBO, jednou z věci, kterou jsme čekali, byla nálož pořadů ve 4K. Jenže nakonec jsme se dočkali jen několika málo desítek filmů v nejvyšším rozlišení, chyběly seriály včetně korunního klenotu jménem Hra o trůny. Nyní se před premiérou Rodu draka konečně tento hřích napravuje.

Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria
Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria
01.08.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Disney+ vytahuje nové ukázky na chystané podzimní pecky, značku Star Wars bude na podzim tlačit skrz seriál Andor. V něm se podíváme, jak se stejnojmenná postava z filmového Rogue One dostala mezi Rebely, kteří nejsou spokojeni s tím, jak vládne Impérium. Premiéra se také posouvá zhruba o měsíc, ale dostaneme hned tři díly najednou.