FB pixel TP pixel
Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny © Marvel Studios

Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny

Při zápase Super Bowlu vypustil Marvel trailer na letošní otvíračku mnohovesmíru. Doctor Strange a Scarlet Witch v něm čelí mocnému Shuma-Grathovi, ale také svým protějškům z jiných vesmírů. A zdá se, že do filmové série Marvelu dorazí i jeden diváky milovaný mutant.

14. 2. 2022 9:30 | Filmové novinky

Strange v traileru trpí nočními můrami a nadále čelí následkům svého nedávného otevření bran mnohovesmíru. Vyhledá proto Wandu Maximoff, která s ním sdílí Visionovy teorie o konceptu mnohovesmíru a snaží se mu pomoct je pochopit. Trailer nám nadále ukazuje návrat barona Morda (Chiwetel Ejiofor) i novou a do budoucna nesmírně důležitou postavu Americy Chavez. V jednom záběru je pak Strange zajat a předveden před jakousi radu či tribunál, který ho má soudit za jeho zločiny v mnohovesmíru. Hlas jednoho z jeho členů nám pak musí být povědomý.

Patrick Stewart se totiž vrací jako Charles Xavier aka Profesor X, tedy lídr X-Menů, jehož si britský herec zahrál v sedmi snímcích z foxovské série. Xavierův návrat může znamenat filmový debut týmu Iluminátů, ve kterém ho doplňují i Reed Richards/Mr. Fantastic a Tony Stark/Iron Man. Vrátí se tak Ioan Gruffudd jako Richards? A zahraje si alternativního Starka konečně Tom Cruise? Všechny naše otázky budou zodpovězeny v kině už 5. května! Režii filmu má na svědomí Sam Raimi, v hlavních rolích se objeví Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor nebo Rachel McAdams.

 146 se líbí
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
14. 2. 2022 8:30:00 | Filmové novinky

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se konečně dočkal prvního teaser traileru, který není jen hezkým sestřihem zákulisí či výrobou loga, ale ukazuje reálné záběry postav, monster, situací a samozřejmě bitev.

Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
13. 2. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. nás novým videem láká na své čtyři letošní DC kinosnímky. A rozhodně se máme na co těšit! Po třiceti letech se vrátí divácky asi nejoblíbenější Batman, po dlouhých odkladech dorazí i jeden milovaný antihrdina a z agenta 007 bude mocný kouzelník, před kterým i Dr. Strange bledne závistí!

Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
13. 2. 2022 11:20:00 | Filmové novinky

Na půli března si Netflix pro své předplatitele připravil hvězdně obsazené rodinné sci-fi dobrodružství. Očekávat můžeme výpravnou podívanou se skvělými triky, charismatické herce a velkou porci zábavy.

Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
11. 2. 2022 18:30:00 | Filmové novinky

Nejlepší seriály na Netflixu opouští katalog streamovacího giganta. Daredevil, Jessica Jones a další marvelovské hity budou dostupné už jen do konce měsíce února.