FB pixel TP pixel
Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer © TMDB

Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer

Nová, slibná postkatastrofická sci-fi Finch v hlavní roli s Tomem Hanksem se v listopadu objeví na Apple TV+. První ukázka lákající na dobrodružství pro celou rodinu je zde.

Filmové novinky

Postapokalyptická sci-fi jsou v poslední době žádaným žánrem. Například Netflix mezi jinými tituly nabídl za poslední rok akční dobrodružství Láska a příšery nebo ambiciózní, avšak nepovedené Půlnoční nebe s Georgem Clooneym, Amazon pak vytáhl vysokorozpočtovou Válku zítřka s Chrisem Prattem. Svou troškou do mlýna samozřejmě hodlá přispět i Apple. Vedle vlastního drsného seriálového dobrodružství See s Jasonem Momou totiž zanedlouho zabrnká i na rodinnou postapo strunu ve filmu Finch. V něm se v hlavní roli uvede prototyp dobrosrdečného tatíka Tom Hanks, jemuž na Zemi zůstal poslední kamarád - pes jménem Goodyear.

Finch, jak se Hanksova postava jmenuje, je inženýrem robotiky a jedním z mála přeživších katastrofické sluneční události, po níž se svět stal pustinou. A protože Finch tuší, že zanedlouho zemře, sestaví robota, který se musí o jeho milovaného psího společníka postarat i po jeho smrti. Všechny tři pak čeká cesta napříč Amerikou, v níž se Finch snaží robota, kterého pojmenuje Jeff, naučit radovat se ze života. Feel-good dobrodružství, u jehož sledování určitě nezůstane jedno oko suché, režíroval Miguel Sapochnik, který mimo jiné stojí za několika díly fantasy hitu Hra o trůny. Snímek pak vedle samotného Hankse produkuje i Robert Zemeckis. Na Apple TV+ bude Finch k vidění od 5. listopadu.

 670 zobrazení  
Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
20.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Za necelý měsíc doputuje na obrazovky předplatitelů Netflixu již třetí řada psychologického krimi hitu TY. Netflix si tak pro jeho fanoušky připravil plnohodnotný navnazující trailer.

Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
19.09.2021 12:30:00 | Filmové novinky

S novým Mortal Kombatem to bylo dlouhé tažení. Kinům se nakonec vyhnul a i cesta do domácností trvala déle, než se čekalo.

Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
17.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Dnes se konečně na naše obrazovky dostává 3. řada hitového teenagerského seriálu Sexuální výchova. Pro ty, kdo kvůli dlouhé odmlce tápou, jaké události se v předchozí sérii udály, připravil Netflix vtipné rekapitulační video.

Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
16.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Přichází podzim, což je samozřejmě doba dlouhých nocí a času na strašidelné příběhy. Netflix proto přichází s novými ukázkami, v nichž nabídne napínavou duchařinu, slasher s litry krve a seriál hororového mistra.