FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější seriál současnosti odhalil trailer na pokračování. Nová superhrdinka manipuluje s krví © Amazon Studios

Nejbrutálnější seriál současnosti odhalil trailer na pokračování. Nová superhrdinka manipuluje s krví

Zkrátit čekání na novou řadu brutální a nekorektní komiksárny Banda od Amazonu pomůže fanouškům chystaný seriálový spin-off s názvem Gen V. Jeho trailer slibuje, že se s Bandou může v hektolitrech krve, černém humoru i provokativním násilí směle měřit.

Filmové novinky

Drsná, krvavá a sprostá seriálová komiksárna Banda od Amazonu, patří mezi divácky nejoblíbenější pořady streamovací platformy Prime Video. Prohnilí superhrdinové, kteří čelí šílené Bandě vedené Butcherem (Karl Urban), dokázali ve směsici akce a brutality uhranout diváky, kteří se již nemohou dočkat 4. řady. Než se ovšem objeví nové epizody hlavní party, můžeme zakusit příběh seriálového spin-offu Gen V, který se odehrává ve stejném univerzu jako Banda. Gen V sleduje skupinu nových nadaných studentů na Godolkinově univerzitě, kde mohou supersilné bytosti studovat a učit se efektivněji využívat své schopnosti.

Hlavní hrdinkou seriálu je Marie Moreau (Jaz Sinclair), která sní o tom, že se jednoho dne stane světoznámou superhrdinkou. Postupně ovšem přichází na to, že škola patřící společnosti Vought je stejně zkorumpovaná jako její ostatní projekty a že se Marii brzy bude hodit její schopnost manipulovat s krví. V seriálu se v dalších rolích představí Chance Perdomo, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas nebo Shelley Conn. Jak naznačuje trailer k seriálu, provokativní násilí, temný humor, hektolitry krve ani brutální úmrtí opět chybět nebudou. Premiéra Gen V Na Prime Videu nás čeká již 29. září.

Zdroj: Amazon

Reklama
Nová česká komedie s Langmajerem dobyla Netflix. Úspěch slaví hned tři tuzemské filmy
Nová česká komedie s Langmajerem dobyla Netflix. Úspěch slaví hned tři tuzemské filmy
24.07.2023 18:40:00 | Filmové novinky

Česká filmová lavina drtí žebříček nejsledovanějších titulů Netflixu. Nejvíce vládnou nové romantické komedie, prosadila se však i novinka Tomáše Magnuska ze série Bastardi. Česko navíc může být pyšné na komediální trvalku.

Nová řada kultovní Futuramy už je online. Jak je to s titulky a dabingem?
Nová řada kultovní Futuramy už je online. Jak je to s titulky a dabingem?
24.07.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Kultovní seriál Futurama se po deseti letech vrací a konečně si tak můžeme zpestřit letošní prázdniny dlouho očekávanými novými epizodami 11. řady. Disney zároveň přidal do nabídky i epizody předchozí 10. řady, které na jeho službě prozatím chyběly.

Henry Cavill se osudově loučí. Definitivně poslední trailer Zaklínače je velkolepým nářezem
Henry Cavill se osudově loučí. Definitivně poslední trailer Zaklínače je velkolepým nářezem
24.07.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Netflix se definitivně loučí s Henrym Cavillem v roli Geralta z Rivie. A po traileru, který naznačoval smrt hlavního protagonisty, přichází upoutávka, pro kterou je stěžejní velkolepost a osudovost.

Hollywoodská stávka už odkládá filmy. Konec roku bude zřejmě bez největších hitů
Hollywoodská stávka už odkládá filmy. Konec roku bude zřejmě bez největších hitů
24.07.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Protože to vypadá, že herecká a scenáristická stávka v dohledné době neskončí, hollywoodská studia velmi vážně zvažují či rovnou odkládají premiéry svých filmových novinek. Očekávané drama se Zendayou bohužel letos v kinech neuvidíme.