FB pixel TP pixel
HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry © HBO Max / Netflix

HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry

I když se většina seriálů na motivy DC Comics nadále čile ruší, jedna dvojice odolává. Titans i Doom Patrol se blíží se čtvrtou sérií a slibují pořádnou jízdu! A co víc, oba dva oblíbené seriály dorazí už v listopadu!

10. 10. 2022 13:40 | Filmové novinky

Titáni v roce 2018 působili na poli komiksových seriálů DC jako zjevení. Na rozdíl od seriálů od CW vypadali na první pohled dospěleji, nabízeli lepší choreografii soubojů a příběh taky nepřipomínal rozvláčnou telenovelu. První řada se soustředila na souboj s Trigonem, ve druhé dorazil Deathstroke a příběh té poslední se točil okolo Red Hooda a Scarecrowa.

Nad čtvrtou sérií visel dlouho otazník, ale nakonec ji tvůrci potvrdili s tím, že se tentokráte oblíbený tým hrdinů střetne rovnou s trojicí záporáků. A zatímco Jinx sehraje jen vedlejší úlohu, Brother Blood a Mother Mayhem budou trochu jiná káva. To ostatně potvrzuje i první teaser, jenž uvádí nejen Brothera Blooda, ale také datum premiéry. To je stanoveno na 3. listopadu. Předpokládá se, že Titány budou diváci mimo USA i nadále sledovat na Netflixu.

Lex Luthor na scénu

V další řadě se vedle nových padouchů objeví i Lex Luthor, který se konečně chce poznat se svým výtvorem, tedy Connerem Kentem alias Superboyem. V klipu, který HBO Max vypustilo do světa, láká Luthor Superboye do Metropolis, aby se s ním konečně setkal. Připomeňme, že Luthora ztvární Titus Welliver, představitel děsivé Kouřové příšery ze seriálu Ztraceni.

A aby toho nebylo málo, tak se na obrazovky vrátí i druhý poměrně kvalitní DC seriál od HBO Max, tedy Doom Patrol. Podivná parta hrdinů se vypořádala s Bratrstvem zla a nyní se ocitá na misi v budoucnosti. S podporou bývalé nepřítelkyně Madame Masque se Doom Patrol pouští do boje s nečekaným nepřítelem. Povede se jim přežít bez pomoci zesnulého Nilese Cauldera? To se dozvíme už 8. listopadu.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nová fantasy Netflixu nás zavede do říše snů. Trailer láká na triky a Jasona Momou
Nová fantasy Netflixu nás zavede do říše snů. Trailer láká na triky a Jasona Momou
10.10.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Akční fantasy Snivokraj s Jasonem Momou v hlavní roli bude na Netflixu určitě patřit k těm největším podzimním tahákům. A protože se datum uvedení blíží, streamovací gigant se rozhodl přijít po teaseru s výživnou plnohodnotnou ukázkou.

Jeden z nejslavnějších seriálů všech dob je konečně dostupný i v Česku
Jeden z nejslavnějších seriálů všech dob je konečně dostupný i v Česku
09.10.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Lars von Trier už toho kvůli své Parkinsonově nemoci možná mnoho nenatočí. Navzdory svému zdravotnímu stavu však stále odmítá ztratit svůj provokativní smysl pro humor. Do online prostoru nyní uvádí finále svého seriálového mistrovského díla.

Seriál Pán prstenů mohl vypadat úplně jinak. Nápady HBO a Netflixu byly příšerné
Seriál Pán prstenů mohl vypadat úplně jinak. Nápady HBO a Netflixu byly příšerné
09.10.2022 11:30:00 | Filmové novinky

O práva na zpracování Pána prstenů bojovali největší streamovací giganti současnosti. Nakonec je získal logistický obr Amazon. Své verze však museli představit i HBO a Netflix. Nyní víme, co se ságou J.R.R. Tolkiena plánovali. A ruku na srdce, plány to byly opravdu tristní.

Prsteny moci chystají velkolepé finále 1. řady. Trailer slibuje odhalení Saurona
Prsteny moci chystají velkolepé finále 1. řady. Trailer slibuje odhalení Saurona
09.10.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Amazon už příští pátek završí první řadu svého stamilionového projektu s názvem Pán prstenů: Prsteny moci. Nejnovější upoutávka rekapituluje dosavadní události a slibuje, že odhaleno bude naprosto vše. Dokonce i vládce zla Sauron.