FB pixel TP pixel
HBO odhalilo v traileru největší hity příštího roku. Fanoušky The Last of Us nepotěší © HBO Max

HBO odhalilo v traileru největší hity příštího roku. Fanoušky The Last of Us nepotěší

HBO Max právě vydal sugestivní dvouminutový spot lákající na největší seriálové lahůdky, které si přichystal na příští rok. Kromě Rodu draka či další řady Temného případu odhalil i nové záběry očekávaného temného komiksáku The Penguin s Collinem Farrellem v hlavní roli.

Filmové novinky

Rok 2023 se pomalu blíží ke svému konci, takže je pro streamovací služby nejvyšší čas pochlubit se, co si pro nás připravily na příští rok. Streamer HBO Max právě vydal sumarizující trailer představující své největší seriálové hity roku 2024, a je opravdu na co se těšit. Hned na začátku spotu HBO láká na novou řadu své detektivní antologie Temný případ, v níž budeme s Jodie Foster a Kali Reis hledat sériového vraha na Aljašce. Dalším lákadlem pak je dramatická minisérie Režim s Kate Winslet v roli premiérky fiktivní evropské země, která se začíná rozpadat. V upoutávce samozřejmě nesmí chybět hitové fantasy Rod draka, jehož druhá řada se pomalu blíží a dorazí v létě.

Největší emoce ale pravděpodobně vzbudí zbrusu nové záběry chystaného DC seriálu The Penguin s Colinem Farrellem v hlavní roli, který si zopakuje roli Oswalda Cobblepota z Batmana Matta Reevese. Budeme v něm sledovat Cobblepotův vzestup k moci v gothamském podsvětí. Ve spotu se také poprvé představila ambiciózní minisérie Sympatizant režisérů Park Chan-wooka a Dona McKellara, v němž se mimo jiné představí i hvězdný Robert Downey Jr. či Sandra Oh. Dle traileru se v příštím roce dočkáme dalších řad populárních seriálů jako Geniální přítelkyně, Larry, kroť se, Odnikud někam, Tokyo Vice, Prolhané krásky: Prvotní hřích nebo Stále v kurzu. V závěru upoutávky nám navíc HBO představí i velké seriálové hity, které ale dorazí až v roce 2025. Na další řadu apokalyptického The Last of Us, audiovizuální žranici Euforie, satiru Bílý lotos, Sex ve městě nebo hororovou novinku Welcome to Derry, rozšiřující univerzum filmové série To Stephena Kinga, tak budeme čekat déle, než jsme doufali.

Zdroj: HBO Max

Česká Akta X ve skvělém prvním traileru. Lidé levitují a ufoni se vydávají za ufony
Česká Akta X ve skvělém prvním traileru. Lidé levitují a ufoni se vydávají za ufony
07.12.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Chybí vám nákladné koprodukční projekty, jakými byly svého času seriály Návštěvníci nebo Arabela? Česká televize a německá ZDF již brzy uvedou nový sci-fi seriál o vyšetřovatelích paranormálních jevů, který nás vezme zpět do komunistických 80. let se špetkou atmosféry Akt X.

Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány
Náhrada za Top Gear končí taky. Clarkson odhalil jiné plány
07.12.2023 14:10:00 | Filmové novinky

Zdá se, že předplatitelé služby Amazon Prime Video budou brzy postrádat jeden z nejpopulárnějších pořadů. Jeremy Clarkson totiž potvrdil, že The Grand Tour, míří do cílové rovinky. Moderátoři chystají jiné pořady.

Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
Chuck Norris se po 10 letech vrací v nové sci-fi. První fotky ho ukazují v plné akci
07.12.2023 13:35:00 | Filmové novinky

Agent Recon. Tak zní název nového sci-fi akčního filmu, ve kterém se objeví neporazitelný Chuck Norris. Po jeho boku se objeví také Marc Singer (Pán šelem, V) a Derek Ting (Agent Revelation), který si ve filmu nejen zahrál, ale také k němu napsal scénář a zrežíroval jej.

Multikino jako luxus pro bohaté. Cinema City zdražilo do nevídaného extrému
Multikino jako luxus pro bohaté. Cinema City zdražilo do nevídaného extrému
06.12.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Řetězec multikin Cinema City má za sebou první měsíc po novém navýšení cen vstupenek. Konkurenci v cenové politice nechává hluboko za sebou a testuje, co jsou diváci ještě schopní v multiplexech utratit. Stává se snad kino luxusní záležitostí pro movité? I ceny standardních vstupenek to naznačují.