FB pixel TP pixel
Zklamání pro fanynky: Henry Cavill odmítá intimní scény. V odporu k nim není sám © Apple TV+ / Universal Pictures

Zklamání pro fanynky: Henry Cavill odmítá intimní scény. V odporu k nim není sám

Bývalý představitel Supermana a Zaklínače se nedávno v podcastu Happy Sad Confused rozpovídal o tom, že není příznivcem sexuálních scén. Cavill tvrdí, že jim nerozumí a věří, že si spoustu věcí diváci dokáží domyslet. Proč přesně Cavill sexuálním scénám neholduje?

Filmové novinky

Cavill byl do podcastu pozván kvůli filmu Argylle: Tajný agent od Matthewa Vaughna, kde ztvárnil jednu z hlavních rolí agenta Argyllea. Herec přiznal, že si myslí, že sexuální scény by měly být ponechány divákově představivosti. „Nerozumím tomu, nejsem fanouškem,“ řekl o sexuálních scénách Cavill. „Myslím, že někdy jsou sexuální scény prospěšnější pro samotný film než jeho diváky, ale i tak zastávám názor, že se v dnešní době tyto scény nadužívají.“

Podle Cavilla existují chvíle, kdy si řeknete „Je tohle opravdu nutné?“. Britský herec se domnívá, že v podobných situacích divák nevidí špetku hereckého umu. Podle něj většinu času stačí divákům jejich představivost. „Když vidím televizní seriál či film plný nahých těl, která se o sebe třou, říkám si: ‚Dobře, ale co mi to dá kromě myšlenek na nahé tělo?'“ Stejný názor zastává i režisér Kingsmanů a výše zmíněného Argyllea, Matthew Vaughn. „Čemu opravdu nerozumím jsou sexuální scény. Jak jste si mohli všimnout, tak je ve svých filmech ani moc nepoužívám,“ řekl na toto téma Vaughn.

Cavill a Vaughn nejsou jediní. V minulosti podobnou nechuť k těmto scénám vyjádřila například hlavní hvězda seriálu Vikingové Travis Fimmel a v loňském roce také Penn Badgley ze seriálu TY. Ten prozradil, že ohledně sexuálních scén dokonce mluvil s tvůrkyní seriálu Serou Gamble, kterou poprosil, zda by jich nemohlo být ve čtvrté řadě méně.

Zdroj: THR

Peče celá země drtí komerční konkurenci. Prima s Novu chystají pomstu
Peče celá země drtí komerční konkurenci. Prima s Novu chystají pomstu
25.02.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Úspěchy zábavných pořadů České televize leží komerční konkurenci dlouhodobě v žaludku. Olej do ohně po Stardance úspěšně přilévá hitová reality-show s nadšenými pekaři a cukráři Peče celá země. Proti rodinnému pořadu se nabídka Primy s Novou nezmáhá na odpor.

Nové fantasy, thrillery, konec Sheldona a další novinky (nejen) na Netflixu
Nové fantasy, thrillery, konec Sheldona a další novinky (nejen) na Netflixu
23.02.2024 20:00:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi milovníky žánru fantasy, máte před sebou víkend plný zábavy. Netflix totiž konečně uvedl dlouho očekávanou hranou adaptaci animovaného fenoménu Avatar: Legenda o Aangovi, která je bezpochyby největším titulem víkendu. Zábavu ale najdou i milovníci thrillerů a také Formule 1.

Nejlepší gangsterka posledních let baví i jako seriál. Trailer Netflixu je naprostá bomba
Nejlepší gangsterka posledních let baví i jako seriál. Trailer Netflixu je naprostá bomba
23.02.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie v posledních letech kariérně neskutečně šlape do pedálů a vyvíjí jeden projekt za druhým. Už za pár dní uvede svou první seriál na Netflixu, přičemž nepřekvapí, že půjde o přetavení jednoho z nejpopulárnějších filmů posledních let.

Největší akční nářez poslední doby konečně přichází. Trailer je nekompromisní
Největší akční nářez poslední doby konečně přichází. Trailer je nekompromisní
23.02.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších akčních filmů posledních měsíců se konečně dočká oficiální premiéry. Ta je stanovena na letošní duben, kdy snímek Boy Kills World vtrhne do amerických kin. Spolu s datem premiéry dostáváme i nový nářezový trailer.