FB pixel TP pixel
Hra na oliheň se vrací. V první upoutávce odhaluje nové hráče na zabití © Netflix

Hra na oliheň se vrací. V první upoutávce odhaluje nové hráče na zabití

Netflix na víkendové akci pro fanoušky TUDUM odhalil první upoutávku na chystané pokračování megahitu Hra na oliheň. V krátkém teaseru představuje nové obsazení hráčů, kteří budou bojovat o život. Internet okamžitě zaujalo, že mezi obsazením chybí jakákoli žena.

19. 6. 2023 16:45 | Filmové novinky

Seriálový fenomén Hra na oliheň před 2 lety zválcoval planetu a dodnes zůstává králem sledovanosti Netflixu. Žádnému jinému seriálu se totiž v prvních 28 dnech nepovedlo překročit hranici 1,5 miliardy zhlédnutých hodin, přičemž Hra na oliheň vyšplhala dokonce na metu 1 miliardy a 650 milionů zhlédnutých hodin. Jen pro srovnání, čtvrtá řada Stranger Things dosáhla 1,35 miliard hodin, Wednesday 1,23 miliard hodin a pátá řada Papírového domu necelých 800 milionů zhlédnutých hodin. Až takovým fenoménem Hra na oliheň byla. A to se jedná o neanglicky hovořící seriál, takže by mnoho producentů předpokládalo, že podobný seriál nemůže globálně uspět.

Druhá řada už je každopádně v přípravách a ačkoli se vůbec neví, kdy na Netflix dorazí, streamovací obr si pro fanouškovskou akci TUDUM, která o víkendu proběhla v Brazílii, přichystal alespoň první oznamovací upoutávku. Ta představuje nové hráče, kteří si půjdou pro smrtící kulku. Internet přitom okamžitě zaujalo, že mezi novými postavami chybí jakákoli žena, což z druhé řady Hry na oliheň dělá solidní „sausage fest“. Možná ale ještě nějaký přírůstek do obsazení uvidíme. Nová jména vám každopádně mnoho neřeknou. Nováčky budou Im Si-Wan, Kang Ha-Nul, Pak Song-Hun, Jang Tong-Gun a také Konh Ju, který se krátce objevil už v řadě první. S oznámeným obsazením se dá předpokládat, že natáčení je na spadnutí. Snad bychom se tedy seriálu mohli skutečně dočkat již tři roky po premiéře té první, a to v roce 2024. Netflix mezitím stihne v listopadu uvést skutečnou reality show, která z Hry na oliheň vychází a během jejíhož natáčení účastníci trpěli o hladu a v extrémní zimě, což během letošního roku vyvolalo bouři kontroverze.

Zdroj: CNN / Deadline

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Stranger Things 5 posílí drsná hvězda Terminátora
Stranger Things 5 posílí drsná hvězda Terminátora
19.06.2023 15:33:00 | Filmové novinky

V seriálu Stranger Things, který se odehrává v osmdesátých letech, se často v hlavních i vedlejších rolích objevují ikonické hvězdy této dekády. Po Winoně Ryder, Seanu Astinu či Paulu Reiserovi, se v závěrečné řadě populární hororové sci-fi objeví i dalsí hvězda 80. let Linda Hamilton.

Největší fantasy novinka Netflixu má první fotky a teaser. Čeká nás válka elementů
Největší fantasy novinka Netflixu má první fotky a teaser. Čeká nás válka elementů
18.06.2023 13:35:00 | Filmové novinky

Netflix na své akci pro fanoušky TUDUM představil první teaser trailer a fotky hrdinů z chystané adaptace fantasy animáku Avatar: Legenda o Aangovi. Fandové se dočkali věrné podoby svých oblíbených postav a potvrzení, že se název nebude měnit kvůli hitu Jamese Camerona.

Geralt láme ruce, seká krky a vrhá kouzla. Nová akční scéna ze Zaklínače bere dech
Geralt láme ruce, seká krky a vrhá kouzla. Nová akční scéna ze Zaklínače bere dech
18.06.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Netflix během speciální akce pro fanoušky TUDUM ukázal i velkou část akční scény, kterou dříve naznačil v traileru na třetí řadu Zaklínače. Geralt z Rivie se tu pustí do celé řady nepřátel a dojde nejen na kouzla, ale i řezání hrdel a lámání rukou.

Nové sci-fi Netflixu má velkolepý trailer. Natočili ho tvůrci Hry o trůny
Nové sci-fi Netflixu má velkolepý trailer. Natočili ho tvůrci Hry o trůny
18.06.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil první trailer na očekávanou novou sci-fi od tvůrců Hry o trůny Davida Benioffa a D.B. Weisse. Problém tří těles nabídne adaptaci chválené knižní trilogie spisovatele Liou Cch'-sina.