FB pixel TP pixel
Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu © Marvel Studios

Nejtvrdší Avenger se po zranění zotavuje. Prozradil, jak to vidí s návratem k Marvelu

Jeremy Renner se úspěšně zotavuje ze svých zranění po srážce se sněžným pluhem a naznačuje, že Avenger Hawkeye ještě neřekl poslední slovo a nevystřelil svůj závěrečný šíp.

7. 6. 2023 16:50 | Filmové novinky

Jak už bylo v posledních měsících mnohokrát napsáno, americký herec Jeremy Renner utrpěl těžká zranění při práci se sněžnou rolbou, kvůli kterým skončil v nemocnici. Herec si zlomil více jak třicet kostí, natrhl plíce a prorazil si játra. Ačkoliv se zranění mohou zdát sebehorší, Renner se s nimi vypořádal poměrně rychle a v současné chvíli tvrdě pracuje na svém úplném zotavení. O uplynulém víkendu se dokonce vydal s rodinou na výlet, během kterého se mimo jiné rozpovídal o své budoucnosti v roli Hawkeye z franšízy Avengers.

Renner se s rodinou vydal o víkendu do Phoenixu v Arizoně, kde probíhala akce Phoenix Fan Fusion, jinak řečeno lokální Comic-Con. Mezi desítkami otázek byla jedna směřována i na jeho budoucnost v MCU. Rennera jsme mohli naposledy vidět v roli ostříleného lučištníka Hawkeye na Vánoce 2021 ve stejnojmenném šestidílném seriálu od Disney+. Seriál sloužil spíše jako představení nové hrdinky Kate Bishop, ztvárněné Hailee Steinfeld, na oficiální předání luku a šípů ale nedošlo.

Je šance, že se Hawkeye vrátí?

Clint Barton alias Hawkeye je jedním z posledních původních Avengers, se kterým jsme se ještě nerozloučili a podobně to vnímá i jeho představitel. „Pokud mě bude chtít Marvel zpět, udělám to lusknutím prstu,“ řekl Renner během akce ve Phoenixu. Herec mimo jiné zmínil, že dodnes nemá tušení, zda se postava Hawkeye v budoucnu vrátí či nikoliv. On sám je návratu Hawkeye nakloněn, avšak prozatím se k němu žádné nové informace o tom, že by se s ním v budoucnu počítalo, nedostaly.

Renner se v nedávné době objevil ve druhé řadě seriálu Starosta Kingstownu od streamovací služby Paramount+ (u nás SkyShowtime) a také v jeho srdečním projektu Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera, který měl premiéru před dvěma měsíci na Disney+. Výhledově žádné větší plány nemá, ale minimálně do konce letošního roku se plánuje ještě naplno zotavovat. Začátkem příštího roku by mělo začít natáčení dlouho očekávaného pátého dílu Avengers s podtitulem Kang Dynasty. Vzhledem k tomu, že je Clint Barton stále naživu a Renner se jeho návratu nebrání, není vyloučeno, že dvojici Kate Bishop a Hawkeye v budoucnu ještě uvidíme.

Zdroj: MovieWeb

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
Avatar 2 konečně dorazil na Disney Plus. Slíbené bonusy jsou zklamáním
07.06.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný sci-fi snímek režiséra Jamese Camerona vstoupil den před Mezinárodním dnem oceánů na streamovací službu Disney Plus. Pokud ale doufáte, že divácké čekání hollywoodské studio nějak výrazně vynahradí, jste na omylu. Film ale vypadá a zní úžasně.

Nejúspěšnější horor Netflixu pokračuje. Trailer ukazuje lidstvo v mimozemské pasti
Nejúspěšnější horor Netflixu pokračuje. Trailer ukazuje lidstvo v mimozemské pasti
07.06.2023 14:55:00 | Filmové novinky

Netflix před pěti lety ohromil diváky hororovým sci-fi snímkem V pasti, v němž se Sandra Bullock musela vypořádat s invazí podivných stvoření, která nesmíte uzřít, jinak zemřete. Streamovací obr nyní předvedl ukázku z pokračování, která naznačuje, že strach z neznámého nabere úplně nové rozměry.

Transformers 7 překvapili kritiky. Hodnocení slibují jeden z nejlepších dílů série
Transformers 7 překvapili kritiky. Hodnocení slibují jeden z nejlepších dílů série
06.06.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Od nejnovějšího dílu ze série Transformers s podtitulem Probuzením monster se nečekalo prakticky nic. O to větším překvapením jsou dosavadní reakce, které snímek pasují na pozici jednoho z největších překvapení letošního roku a dost možná nejpovedenější film z hlavní série.

Nolanův Oppenheimer bude v Česku v nejlepší IMAX kvalitě. V Evropě jsme jediní
Nolanův Oppenheimer bude v Česku v nejlepší IMAX kvalitě. V Evropě jsme jediní
06.06.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Novinka režiséra Christophera Nolana Oppenheimer bude exkluzivně k vidění také z IMAX 70mm filmu, který poskytuje nejlepší dostupnou kvalitu. Vhodné promítačky nabízí už pouze 30 kin na světě a Česko nebude chybět.