FB pixel TP pixel
Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody © Disney Plus

Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody

Herec Jeremy Renner byl v lednu roku 2023 přejet sněžným pluhem poté, co se snažil zachránit svého synovce. Sám byl vozidlem sražen a jeho kosti byly několikanásobně rozdrceny. Nyní hvězda Avengers konečně promluvila díky prvnímu oficiálnímu rozhovoru.

29. 3. 2023 18:25 | Filmové novinky

Jeremy Renner nezažil začátkem roku 2023 nejlepší období, když během snahy vytáhnout ze sněhu vůz svého synovce nezatáhl na své sněžné rolbě ruční brzdu a při následné snaze rolbu zastavit a zachránit synovce před přejetím byl sám stažen pod její pás a prakticky rozdrcen. Už 7. dubna bude mít na službě Disney Plus premiéru první oficiální rozhovor, který skutečný Avenger poskytl Diane Sawyer. Během něj zároveň dojde na řadu nových odhalení, ať už jde o zvukové záznamy, rozhovory s členy rodiny či záběry z rehabilitace, která bude podle doktorů trvat dlouhé měsíce.

Ostatně s odhalením data uveřejnění rozhovoru jsme se dočkali i první ukázky, která je zcela logicky plná emocí. Jednak kvůli tomu, že v ní zazní, že Renner komunikoval s rodinou jen pomocí znakové řeči, ale také kvůli tomu, že prozradí, že kdyby se do podobné situace dostal znovu, neváhal by ani vteřinu a udělal by všechno znovu. V ukázce zároveň zazní i kus telefonního hovoru záchranné službě ihned poté, co byl Renner rolbou přejet. A je děsivé slyšet herce, jak v krutých bolestech jen hýká a nemůže se pohnout, zatímco se okolo něj krev propíjí do sněhu. Pozitivní je naopak pohled na samotnou rehabilitaci, kdy Renner různými způsoby posiluje postižené svaly a kosti. Vidíme, že stále není schopen samostatně chodit, dokáže se však alespoň posouvat a chůzi zvládá alespoň s pomocí moderní techniky. I tak je vzhledem k rozsahu jeho zranění úžasné, že je po čtvrt roce v takto dobrém stavu.

Renner bude mít i vlastní pořad

Za ironii osudu můžeme považovat skutečnost, že Renner před nehodou chystal i vlastní pořad o renovacích starých vozů s názvem Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Toho se dočkáme již 12. dubna rovněž na Disney Plus, přičemž na ukázku se můžete podívat níže. Jedna věc je jasná, nejlidštější a ve své skromnosti i největší hrdina Marvelu se ani v osobním životě nevzdává. My mu držíme pěsti, protože jak všichni víme, podobných borců není na světě nikdy dost.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
29.03.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Mandalorian se po prvních těžkopádných epizodách začíná rozjíždět a tvůrci pokračují v ukazování dalších oblíbených postav, které si skalní fanoušci v minulosti zamilovali. Všechno má přitom jeden velký cíl.

Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
29.03.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Mělo jít o jeden z mnoha podobných seriálů na streamovací službě. Jenže novinka Noční agent na Netflixu neskutečně překvapila a její čísla sledovanosti dalece překonávají očekávání.

Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
Druhá řada Rodu draka bude výrazně kratší. Tvůrci rozhodnutí obhajují
29.03.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Chválené fantasy od HBO Rod draka právě zahájilo přípravy na natáčení druhé řady, během nichž byla oznámena nemilá zpráva o menším počtu epizod chystané série. Také se rozhoduje o celkovém počtu řad.

Kontroverzní česká novinka dorazila na Netflix. Streamer uvede i dalších 5 filmů
Kontroverzní česká novinka dorazila na Netflix. Streamer uvede i dalších 5 filmů
28.03.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Na Netflixu se konečně objevilo kontroverzní české drama Hranice lásky, které vypráví o polyamorii a komplikovanosti lidských vztahů, když dojde na sexuální uspokojení. Streamer navíc odhalil další tuzemské novinky, které se do jeho katalogu chystají.