FB pixel TP pixel
Nová akční fantasy Netflixu má skvělý trailer plný monster. Fanoušci čekali skoro 25 let © Netflix

Nová akční fantasy Netflixu má skvělý trailer plný monster. Fanoušci čekali skoro 25 let

Už 14. prosince se fanoušci fantasy dočkají skvělého dárku od Netflixu, který čekal na svou hranou verzi téměř 25 let. Strhující příběh plný kouzel, monster a nadpřirozena nyní ožívá v akcí nabitém traileru, který dává streamovací službě naději, že se bude jednat o velký prosincový hit.

Filmové novinky

Když se řekne Jú jú hakušo, většinový divák se zřejmě jen podrbe na hlavně a pokrčí rameny nad tím, co se může dít v seriálu s takto podivným názvem. Fanoušci mangy ale moc dobře vědí, která bije. Legendární a velmi úspěšná manga totiž vznikla už v roce 1990 a mezi fanoušky kreslených sešitů jde o klasiku, kterou si dlouho přáli oživit i v hrané podobě. A protože se Netflix dlouhodobě snaží tituly vycházející z mangy či anime zadaptovat, došlo logicky právě i na Jú jú hakušo, které vypráví příběh delikventa Jusukeho, jenž je po své smrti povolán světem mrtvých, aby byl jeho detektivem a ochráncem lidí. Nejdřív ale musí projít těžkými zkouškami a ani po návratu do našeho světa to nebude mít zrovna jednoduché.

Trailer samozřejmě láká na velkolepé akční souboje, v nichž se bojuje nejen s monstry, ale dojde dokonce i na krájení jedoucích vozů a všelijaké magické kejkle. Ještě před několika lety bychom si možná řekli, že podobně bláznivé zpracování nemůže fungovat. Avšak Netflix postupně své adaptace asijských předloh dokázal vychytat, což letos potvrdil veleúspěšnou sérií One Piece, která se stala globálním hitem a již nyní má ve výrobě druhou řadu. O budoucím osudu Jú jú hakušo ještě rozhodnuto není, dá se ale předpokládat, že zájem bude ohromný. Ostatně Netflix seriálovou adaptaci, která dorazí již 14. prosince, propaguje jako jeden z největších titulů konce roku a vzhledem k popularitě výchozí mangy se dá čekat nemalý zájem fanoušků. Ať už těch, kteří četli původní kreslenou verzi, jež se dočkala 19 svazků, anebo viděli následné anime zpracování, jež běželo mezi roky 1992 a 1994 a dočkalo se samozřejmě i řady repríz. Anime to kdysi dotáhlo na 112 epizod, takže je jasné, že ani Netflix nechce mít v tomto případě jednorázovou minisérii.

Zdroj: Netflix / Viz

Nové Bratrstvo neohrožených v dokonalém traileru. Utrpení letců bere dech i nutí k slzám
Nové Bratrstvo neohrožených v dokonalém traileru. Utrpení letců bere dech i nutí k slzám
06.12.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Už za necelé dva měsíce uvidíme třetí válečný seriál z produkce Toma Hankse a Stevena Spielberga. Duchovní nástupce legendárního Bratrstva neohrožených nás tentokrát zavede na zem i do nebes a bude to velkolepý doják, který tu nebyl roky.

Nejvýdělečnější film roku míří na HBO. Růžová šílenost Barbie bude mít i speciální verzi
Nejvýdělečnější film roku míří na HBO. Růžová šílenost Barbie bude mít i speciální verzi
05.12.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Téměř pět měsíců od premiéry Barbie, která vzala kina útokem, a překvapivě si došla pro titul nejvýdělečnějšího filmu roku, konečně Warneři odhalili datum jejího uvedení na HBO Max. Bude to nečekaně brzy.

Nejlepší historický film roku je konečně online. Užijte si DiCapriův životní výkon
Nejlepší historický film roku je konečně online. Užijte si DiCapriův životní výkon
05.12.2023 14:45:00 | Filmové novinky

45 dní dlouhé čekání je pro lenivější diváky, kterým se nechce chodit do kina, konečně u konce. Jeden z nejlepších filmů roku, novinka Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce, je totiž konečně online. Což mimo jiné znamená, že si tenhle masivní historický kolos můžete zastavit, když se vám bude chtít v polovině na toaletu.

Nejlepší kriminálka HBO se vrací v mrazivém traileru. Sériový vrah dává těla do ledu
Nejlepší kriminálka HBO se vrací v mrazivém traileru. Sériový vrah dává těla do ledu
04.12.2023 18:35:00 | Filmové novinky

Detektivní antologie Temný případ patří mezi vůbec nejlepší kriminálky posledních let a pro HBO jde o poklad, který chce nadále rozvíjet, pokud další případy se sériovými vrahy budou dávat smysl. Tentokrát nás čeká ženské obsazení a prostředí ledové Aljašky.