FB pixel TP pixel
Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové © HBO Max

Prima hodila ručník do ringu. Přejela ji kriminálka i čtverná dávka Bartošové

Tak to byla jízda. Televize Nova finále druhé řady Ivety rozhodně nepodcenila a divákům nadělila ještě triptych dokumentů o zesnulé Ivetě Bartošové, které dokonale ovládly nedělní večer. Přesto Nova jedničkou večera není.

České novinky

Na prvním místě nedělní sledovanosti se totiž umístila minisérie Vedlejší produkt Petera Bebjaka, která se podle dat ATO-Nielsen zveřejněných serverem Mediaguru udržela jistě nad milionem diváků. Tohle je zkrátka pro Českou televizi další velká výhra. O to cennější, že komerční televize Nova večer doslova vytapetovala Ivetou Bartošovou.

Vytapetování Bartošovou

Jednak končila druhá řada megahitu Iveta (už 10. května bude na Voyo závěrečná třetí řada), jednak Nova rovněž uvedla na Voyo dříve umístněný dokumentární triptych Málo mě znáš, který je skvělým doplňkem, jenž velmi dobře zkoumá profesní i soukromé vzorce v životě zesnulé zpěvačky.

Zatímco Iveta končila jízdu televizními obrazovkami s necelými 800 000 diváky, první díl Málo mě znáš šel téměř na 900 000 diváků. Další díly už s pozdějšími hodinami takový úspěch neměly a padaly k půl milionu, respektive 450 000 diváků. Pořád se ale jedná o velký úspěch a především dokonale zvládnutý marketing. Ten samozřejmě brutálně odnesla televize Prima, která dopředu ohlásila, že seriálový propadák Vytoč mého agenta raději dovysílá předčasně závěrečným dvoudílem. Od příštího týdne televize ze Strašnic raději sáhne po české filmy. Začne už 12. května romantickou komedií Řekni to psem.

Zdroj: Mediaguru / TV Nova / Voyo / Česká televize / FTV Prima

Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
Prima se konečně odrazila ode dna. Odstranění Pohlreicha je očistné, krimi pomáhá
05.05.2024 15:45:00 | České novinky

Ačkoli se televizi Prima jarní sezóna příliš nepovedla, zdá se, že se konečně začíná blýskat na trochu lepší časy. Televizi v rámci sobotního vysílání výrazně pomohlo, že se zbavila Zdeňka Pohlreicha a vsadila na osvědčenou kriminálku Polda.

Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program
30.04.2024 15:30:00 | České novinky

Televizi Prima došla trpělivost s dalším neúspěšným projektem a definitivně tak potvrzuje katastrofální jarní nabídku, v níž televizi vyšlo snad jen nasazení premiérových epizod seriálu Polda. Prima v uplynulých týdnech neúspěšně nasadila reality show se Zdeňkem Pohlreichem Česko na grilu, pohořela i se Lží na pláži a neuspěla ani s převzatým formátem z Netflixu.

Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
29.04.2024 12:00:00 | České novinky

Další tvrdý direkt zažila v neděli večer televize Prima. Té se v závěru týdne nedařilo od chvíle, kdy konkurenční Nova nasadila hitový seriál Iveta. Nyní však přichází s trumfem i Česká televize, která v hlavním vysílacím čase nahradila seriál To se vysvětlí, soudruzi další trefou do černého.

Zářez Pohlreicha odrazil Primu ode dna. Jde o Pyrrhovo vítězství, není se čím chlubit
Zářez Pohlreicha odrazil Primu ode dna. Jde o Pyrrhovo vítězství, není se čím chlubit
21.04.2024 13:45:00 | České novinky

Televize Prima musela začátkem týdne řešit špatnou sledovanost pořadu Česko na grilu. Nakonec se rozhodla titul se Zdeňkem Pohlreichem přesunout až na pondělní večer a sobotu věnovat reprízám seriálu Polda. Televize se díky tomu odrazila ode dna sledovanosti, sobotní večer je však tzv. Pyrrhovým vítězstvím.