FB pixel TP pixel
Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video © CBS

Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video

Herec Jim Parsons se vrací do role dospělého Sheldona Coopera ze seriálového hitu Teorie velkého třesku. Potvrzuje to nové video, v němž se herec objevil spolu se svým mladším já v podobě Iana Armitage. Herec se k roli vrací po 5 letech.

Filmové novinky

Už 16. května televizní stanice CBS odvysílá závěrečnou dvoj-epizodu seriálu Malý Sheldon, která uzavře dětská dobrodružství nerda, kterého si diváci poprvé zamilovali v sitcomovém fenoménu Teorie velkého třesku. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že se na závěr seriálu vrací i Jim Parsons, jehož role Sheldona v původním sitcomu proslavila po celém světě. Ačkoli se o jeho účasti vědělo dopředu, nyní ji Parsons definitivně potvrdil v novém videu přímo na natáčení.

Video začíná s Ianem Armitagem, který rádoby zkouší Instagramový filtr, který vám ukáže vaši tvář v budoucnosti. Pomocí stíračky vlastního prstu se v záběru objeví Parsons, jemuž se nová podoba příliš nezamlouvá. Navíc je zaskočený z toho, že domnělá aplikace umí i změnit hlas. Nahrávka vznikla již před několika dny, seriál je totiž již zcela dokončený a aktuálně jsou finální epizody v post-produkci.

Chystá se další seriál

Malý Sheldon končí po sedmi řadách a 141 epizodách, přičemž ve finále se neobjeví jen Parsons jako starší verze Sheldona, nýbrž i Mayim Bialik jako Amy. Se závěrem seriálu ale tahle franšíza rozhodně nekončí. CBS totiž plánuje další spin-off o Georgiem a Mandy, který na události Malého Sheldona naváže. Georgie a Mandy se budou snažit vybudovat své kariéry ruku v ruce se starostí o svou rodinu. Natáčení začne letos v létě a premiéra by měla proběhnout na podzim. Epizody Malého Sheldona aktuálně můžete sledovat na Netflixu, kde jsou dostupné první čtyři řady. Pro aktuální epizody je však lepší obrátit se na HBO Max, kde již probíhá závěrečná sedmá řada.

Zdroj: Collider

Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
30.04.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Květen je již za dveřmi, takže je čas na pravidelnou upoutávku Netflixu nabízející největší hity měsíce. Streamovací gigant vybral pět titulů mezi nimiž nechybí hitové melodrama Bridgertonovi, nové akční sci-fi s Jennifer Lopez nebo ambiciózní drama ve stylu Vlka z Wall Street.

Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
30.04.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Seriálový Fallout se těší přízni fanoušků i kritiků. Nová čísla sledovanosti zveřejněná Amazonem pak potvrzují, že očekávaná sci-fi novinka drtí konkurenci a jedná se o jeden z největších hitů služby Prime Video.

Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
29.04.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Pět let po „hrané“ verzi disneyovské klasiky Lví král přichází nikým příliš očekávané pokračování, které jednak ukáže dospělého Simbu s jeho rodinou, více se však zaměří na minulost jeho otce a jeho vzestup z nicotného lvíčete v moudrého vůdce africké fauny.

Nečekaná smrt v Simpsonových zaskočila fanoušky. Producent se omlouvá
Nečekaná smrt v Simpsonových zaskočila fanoušky. Producent se omlouvá
28.04.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Na tuzemském Disney Plus je dostupných prvních 10 epizod 35. řady Simpsonových a v USA jsou diváci napřed. Aktuálně mají za sebou 15. epizodu, která usmrtila jednu z nejstabilnějších postav seriálu. A někteří fanoušci úmrtí nenesou lehce.