FB pixel TP pixel
Nová sci-fi Marvelu bude nejkratším filmem v jeho historii © Marvel Studios

Nová sci-fi Marvelu bude nejkratším filmem v jeho historii

Vydává se Marvel se svými komiksovými velkofilmy novou cestou? Podle zákulisních informací se totiž nedočkáme dalšího „epického“ příběhu, ale s novinkou Marvels dostaneme dosud nejkratší film MCU.

Filmové novinky

Zhruba za dva měsíce doputuje do kin nový komiksový MCU celovečerák Marvels. Brie Larson si v něm zopakuje roli Captain Marvel, kterou jsme mohli naposledy vidět ve filmu Avengers: Endgame. Captain Marvel s Kamalou Khan (Iman Vellani) alias Ms. Marvel a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), vytvoří nesourodou trojici superhrdinek, které se musí naučit spolupracovat, aby zachránily vesmír. Právě uniklé informace o této novince pak naznačují, že očekávaná Marvelovka bude nejkratším filmem MCU.

Ženská týmovka v režii Nia DaCosty (Candyman) bude mít podle twitterového účtu @Cryptic4KQual, který správně předpověděl stopáž epizod Mandaloriana a Ahsoky, 1 hodinu a 38 minut, respektive pouhých 93 minut bez závěrečných titulků. Pokud se tato informace potvrdí, budou Marvels nejkratším snímkem MCU, a vystřídají na této pozici Neuvěřitelného Hulka a druhého Thora, kteří mají shodnou délku 112 minut. Tato krátká stopáž naznačuje, že se Marvel v novém filmu vydá spíše cestou přímočařejší zábavy a nepůjde o další dlouhé a „epické“ vyprávění, kterými jsou už fanoušci v poslední době přesyceni. Marvels budou k vidění v českých kinech od 9. listopadu.

Zdroj: ComingSoon

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  417 zobrazení   2 se líbí
Zapomeňte na Piráty z Karibiku. Netflix láká na dobrodružnou jízdu ve skvělém traileru
Zapomeňte na Piráty z Karibiku. Netflix láká na dobrodružnou jízdu ve skvělém traileru
30.08.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Netflix už 31. srpna uvede svůj velkolepý dobrodružný seriál One Piece, ve kterém budeme spolu s posádkou Slamákových pirátů pátrat po pokladu, který má z jejich vůdce udělat největšího vládce moří všech dob. A nová ukázka vypadá skvěle.

Závodnická pecka o Ferrarim ve famózním traileru. Režisér Nelítostného souboje válí
Závodnická pecka o Ferrarim ve famózním traileru. Režisér Nelítostného souboje válí
30.08.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Americké studio NEON zveřejnilo první upoutávku na očekávaný životopisný snímek o Enzo Ferrarim a jeho automobilovém byznysu. Za kameru se posadil tvůrce legendárních snímků Nelítostný souboj a Poslední mohykán Michael Mann.

Propadl v kinech a nezáří ani online. Sledovanost Flashe na HBO zaostává
Propadl v kinech a nezáří ani online. Sledovanost Flashe na HBO zaostává
30.08.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Komiksový biják Flash v kinech finančně zklamal a stal se jedním z největších tržebních propadáků roku. Minulý pátek měl rychlonohý hrdina premiéru na streamovací platformě HBO Max. Jak se mu dařilo tam?

HBO ruší svou kontroverzní seriálovou novinku. Dlouho maskovalo, že jde o propadák
HBO ruší svou kontroverzní seriálovou novinku. Dlouho maskovalo, že jde o propadák
29.08.2023 18:10:00 | Filmové novinky

Série Idol, za kterou kreativně stojí tvůrce Euforie Sam Levinson a hudebník Abel ‘The Weekend’ Tesfaye, se může pyšnit titulem letošního nejkontroverznějšího televizního počinu. Osud spílaného projektu je nyní definitivně potvrzen.