FB pixel TP pixel
Netflix láká v traileru na největší listopadové hity. Zamlčel českou vánoční novinku © Netflix

Netflix láká v traileru na největší listopadové hity. Zamlčel českou vánoční novinku

Listopadová nabídka novinek na Netflixu vždy patřila k těm nejsilnějším v roce a nejinak je tomu i letos. Pravidelný upoutávkový sestřih streamera láká mimo jiné na nový thriller Davida Finchera, ambiciózní drama s Jodie Foster či animák s Adamem Sandlerem.

Filmové novinky

Nový trailer Netflixu lákající na největší listopadové hity je konečně tady. Streamovací gigant vybral do upoutávky 9 pořadů, které považuje v nadcházejícím měsíci za nejdůležitější. Hned 2. listopadu nás čeká ambiciózní válečné drama Jsou světla, která nevidíme, jež nás zavede do druhé světové války podle Pulitzerem oceněné knihy. Mezi jinými v seriálu uvidíme Marka Ruffala či Hugha Laurieho. Den na to dostaneme další hvězdně obsazené drama Nyad v hlavních rolích s Jodie Foster a Annette Bening, které vypráví o šedesátnici, která se rozhodne uplavat 160 kilometrů mezi Kubou a Floridou. Ve stejný den dostaneme i kritiky chválený dokument o kariéře Sylvestera Stallona nesoucí prostý název Sly. V pátek 3. listopadu nás navíc čeká také 3. řada tureckého mysteriózního melodramatu Šikovný krejčí.

Po nedávném dokumentárním hitu Beckham o ikonické britské fotbalové legendě se ve středu 8. listopadu mohou těšit na svůj pořad také fanoušci ostrovní popstar a jednoho z nejprodávanějších světových hudebníků Robbieho Williamse. Čtyřdílná série bude obsahovat archivní záběry z Williamsova života a kariéry, stejně jako rozhovory s Williamsem, jeho rodinou a přáteli. Na 10. listopad pak s napětím čekají fanoušci Davida Finchera, který na Netflix přinese svou thrillerovou novinku Zabiják, která nám dá nahlédnout do duše a pracovních metod nelítostného zabijáka v podání Michaela Fassbendera.

Kostýmní drama Koruna sledující Velkou Británii za vlády královny Alžběty II. se stáčí do své finální fáze. První část závěrečné 6. řady uvidíme na Netflixu od 16. listopadu, Alžbětu opět zpodobní Imelda Staunton. Na 21. listopad se mohou těšit především děti, protože se do katalogu podívá animák o ještěrovi Leovi, kterého v originále namluvil Adam Sandler. O den později pak dorazí očekávaná reality show Hra na oliheň: Výzva, která vznikla na motivy jihokorejského fenoménu. Stalo se již pravidlem, že Netflix do své upoutávky nedal některé zajímavé pořady. V sobotu 4. listopadu tak například dorazí rodinný hit Ježek Sonic 2, ve středu 8. listopadu se můžeme těšit na českou romantickou komedii Vánoční příběh od Ireny Pavláskové.

Zdroj: Netflix

Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas
Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas
31.10.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Po šokujícím úmrtí Matthew Perryho vydali společné prohlášení k této tragické události všichni jeho herečtí kolegové ze seriálu Přátelé. Vyjádřili v něm hluboký zármutek a poprosili o čas na zpracování této nepochopitelné ztráty.

Seriál o Beckhamovi opakovaně lže. Hit Netlixu byl usvědčen z ohýbání reality
Seriál o Beckhamovi opakovaně lže. Hit Netlixu byl usvědčen z ohýbání reality
30.10.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Čtyřdílná dokumentární série Beckham od Netflixu, líčící kariéru fotbalové superstar, si svým zpracováním získala srdce diváků. Někteří odborníci ovšem mluví o nablýskaném PR měnícím historii ve prospěch fotbalové legendy.

Jeden z nejlepších thrillerů o zabijácích je konečně online. Kam se hrabe John Wick
Jeden z nejlepších thrillerů o zabijácích je konečně online. Kam se hrabe John Wick
30.10.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Už na 10. listopadu chystá Netflix nový thriller Zabiják, který nás zavede do světa nájemného zabijáka, který musí bojovat o svůj vlastní život. A ačkoli je film v recenzích chválený, nelze si nevšimnout, že se inspiroval francouzskou klasikou Jean-Pierre Melvilla, kterou si můžete konečně pustit online. Na zhlédnutí ale zbývá jen pár dní.

Thriller, ze kterého tuhne krev v žilách. Netflix ukázal jeden z nejlepších trailerů roku
Thriller, ze kterého tuhne krev v žilách. Netflix ukázal jeden z nejlepších trailerů roku
29.10.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher už 10. listopadu vtrhne na Netflix se svou thrillerovou novinkou, která nám dá nahlédnout do duše a pracovních metod nelítostného zabijáka. A nová upoutávka slibuje tunu napětí, krve a špíny.