FB pixel TP pixel
Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje © HBO Max

Netflix láká ve videu na největší zářijové hity. Spoustu zajímavých titulů zamlčuje

Netflix se s nástupem nového měsíce opět vytasil s trailerem, který má diváky nalákat na největší hity, které se blíží do nabídky. Jak ale bývá v posledních měsících zvykem, ve výběru řada zajímavých novinek nepochopitelně chybí.

Filmové novinky

Netflix se v traileru sám limituje, když zásadně upozorňuje pouze na své původní pořady. Z toho důvodu v upoutávce nenajdete například výtečné seriály jako Bratrstvo neohrožených nebo Pacifik, které si Netflix nově licencuje od HBO a které uvidíme v nabídce od 15. září. Na druhou stranu Netflix za seriály neplatil malé peníze, takže byste možná očekávali, že je bude streamer více propagovat. Na jaké seriály tedy ve videu poutá? S výjimkou seriálové novinky Čas volá tvé jméno, jež startuje 8. září, jsou středobodem hlavně seriálové návraty. Už 7. září se totiž vrací parádní sociální krimi Top Boy, jež má navíc na americkém YouTube kanále Netflixu dostupnou první epizodu první řady zcela zdarma. Ve stejný den dorazí i 5. řada romantického hitu Virgin River.

Pak nastane podle Netflixu 14 dní útlumu, po nichž dorazí jeden z nejočekávanějších seriálových návratů letošního roku. Konečně se totiž rozloučíme se seriálem Sexuální výchova, který 21. září uvede svou čtvrtou a definitivně poslední řadu. Hned 22. září pak uvidíme 5. řadu reality show Láska je slepá, která se v poslední době přehoupla ze sympatického experimentu do show plné toxických vztahů. Sledovanost však neklesá, a tak se dočkáme dalších párů, které se do sebe zkusí zamilovat naslepo.

Co vám už ukázka neprozradí? 6. září dorazí parádně vypadající dokument Svět predátorů, kterým provádí podmanivý hlas Toma Hardyho. V pátek 8. září se dozvíme tajemství špionáže v dokumentu Špionážní operace. 7. září dorazí také nové epizody seriálu Kung Fu Panda: Dračí rytíř, 12. září zase nové díly reality show Make-up star. 15. září dorazí romantická klasika 50x a stále poprvé, už posedmé se podíváme do Nejdrsnějších věznic světa a režisér Pablo Larraín uvede i svou očekávanou upírskou novinku Hrabě o Augusto Pinochetovi. 28. září pak bude velkým dnem pro fanoušky série Castlevania. Dorazí totiž pokračování s Richterem Belmontem Castlevania: Nocturne.

Zdroj: Netflix

Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
Nová Godzilla naváže na Oppenheimera. První trailer má atomovou bombu a spoustu destrukce
05.09.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Vedle druhé řežby mezi Kongem a Godzillou od Warner Bros., které do kin vtrhne v dubnu příštího roku, se ještě letos do světových temných sálů chystá velkorozpočtová japonská Godzilla s podtitulem Minus One. Napínavý trailer napovídá, že nás čeká tematický i stylový návrat k originálu.

Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
Legendární Columbo je konečně online. Včetně epizody od Spielberga
04.09.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Jedna z nejslavnějších detektivních sérií televizní historie je konečně dostupná online. Columbo v podání legendárního Petera Falka aktuálně vyšetřuje spletité zločiny v 15 epizodách.

Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
Scottův Napoleon bude ještě epičtější. Režisérská verze má 4,5 hodiny
04.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Britský režisér Ridley Scott chystá na letošní podzim další kousek. Tentokrát půjde o historický epos Napoleon, který mapuje vzestup Napoleona Bonaparte. Pokud patříte k fanouškům režiséra, určitě vás potěší, že Scott má v rukávu i velmi macatý režisérský sestřih.

Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad
Marvel zničil plán premiér nových seriálů. Daredevil a další mají nekonečný odklad
04.09.2023 17:55:00 | Filmové novinky

Tento rok se Marvel již poněkolikáté rozhodl změnit data premiér svých seriálů a jejich vysílání na Disney+ se tak opět odkládá. Kterých seriálů se týká odklad a jaký je nový plán jejich uvedení?