FB pixel TP pixel
Největší březnové novinky v televizi: Návrat Pohlreicha i sága Ivety Bartošové © FTV Prima

Největší březnové novinky v televizi: Návrat Pohlreicha i sága Ivety Bartošové

Březnová nabídka tuzemských televizních stanic přinese řadu lákavých novinek. Komerční stanice i Česká televize odvysílají pestrou dávku pořadů zahrnující gastronomické soutěže, komediální seriály, hitové reality show či nové dokumentární série.

Filmové novinky

V březnu se české televizní stanice chystají osvěžit svůj vysílací čas celou řadou nových pořadů a vynasnaží se uspokojit různorodý vkus svých diváků. Zatímco komerční kanály lákají především na nové seriály a reality show, veřejnoprávní ČT rozšiřuje nabídku mimo jiné o dokumentární série a talk show. Již v neděli 3. března jsme mohli vidět na ČT 1 první díl komediálního krimi seriálu s nádechem sci-fi To se vysvětlí, soudruzi!, ve kterém Jiří Macháček a Jan Cina vyšetřují v Československu 80. let paranormální jevy. Na Nově pak včera začala další série oblíbené reality show Survivor. Nové díly brzy dostane i pořad Utajený šéf, v němž manažeři mění obleky za montérky, a také vědomostní Superlov, který uvádí Ondřej Sokol. Prima zase od 23. března představí svou gastronomickou bitvu Česko na grilu s celebritními šéfkuchaři Zdeňkem Pohlreichem a Martinem Svátkem, kteří budou jako porotci posuzovat, který ze soutěžních párů vytvořil lepší pokrm.

Česká televize pak po finále hitovky Peče celá země nabídne od 23. března další díly pořadu Zázraky přírody a od 7. března bude k vidění i nová talk show Výborná show, kterou nás provede Lucie Výborná. Česká televize také od 12. března nabídne dokumentární sérii My, občané Protektorátu a na Slovensko se od 6 .března podíváme v nových dílech pořadu Krajinou vína. Na České televizi bude tradičně dostupné i udílení filmových cen Český lev, a to tuto sobotu 9. března. Prima nabídne od 24. března komediální seriál Vytoč mého agenta, což je adaptace úspěšné francouzské série, která nahlíží na dění v castingové agentuře. Tento seriál na začátku roku již uvedla na platformě Prima+. Nova pak od 30. března zařadí do lineárního vysílání i minisérii Iveta, která byla dosud k viděni pouze na Voyo. Podle vyjádření zástupců televize však jde o výjimečný krok v rámci oslav 30. výročí a jiné pořady z dílny Voyo Originál neplánuje do programu TV Nova zařazovat.

Zdroj: Mediaguru / Mediář / TV Nova / FTV Prima / Česká televize

Čtyřhodinová verze Napoleona ohrožena. Režisér zařadil zpátečku, scenárista má jasno
Čtyřhodinová verze Napoleona ohrožena. Režisér zařadil zpátečku, scenárista má jasno
05.03.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Historický epos Ridleyho Scotta je od začátku března dostupný na Apple TV+. Vedle kinoverze měl dorazit i režisérský čtyřhodinový sestřih, který ovšem na platformě k dispozici není. A podle tvůrců ani nebude.

Kong si osedlá Godzillu! Nová upoutávka láká na nejšílenější blockbuster jara
Kong si osedlá Godzillu! Nová upoutávka láká na nejšílenější blockbuster jara
05.03.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. chystá už na konec března uvedení své nové sci-fi, v níž spojí síly monstra King Kong a Godzilla. Bláznivá novinka režiséra Adama Wingarda se nehodlá v ničem držet zpátky a až s chlapeckou radostí nechává své obludy řádit. V nové krátké ukázce Kong dokonce Godzillu osedlá a sveze se na jejím hřbetu.

Pohroma na Primě: Klus padl na dno sledovanosti, větší průšvih tu dlouho nebyl
Pohroma na Primě: Klus padl na dno sledovanosti, větší průšvih tu dlouho nebyl
05.03.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Pondělní večer se na televizi Prima definitivně proměnil v největší noční můru od seriálu Eliška a Damián. Novince Zalez do spacáku se totiž během několika týdnů podařilo ztratit přes 50 procent diváků a aktuálně drhne dno sledovanosti hlavního vysílacího času.

Chladnokrevný vrah Ripley lže a krade identity. Trailer Netflixu je naprostý skvost
Chladnokrevný vrah Ripley lže a krade identity. Trailer Netflixu je naprostý skvost
04.03.2024 18:55:00 | Filmové novinky

Charismatický Andrew Lincoln se převtělil v jednu z nejslavnějších knižních postav historie a v novém seriálu Netflixu bude lhát, krást identity a vraždit v takovém stylu, že od něj neodtrhnete oči. Alespoň tak se jeví novinka Ripley na základě svého nejnovějšího traileru.