FB pixel TP pixel
Kazmova ONEMANSHOW dobyla Netflix. Sestřelila českou vánoční komedii a další hity © Bontonfilm

Kazmova ONEMANSHOW dobyla Netflix. Sestřelila českou vánoční komedii a další hity

Dalo se to čekat, ale i tak je to fascinující. Kazma tuto středu vstoupil se svou ONEMANSHOW na Netflix a obratem se stal největším hitem na tuzemské verzi platformy. Není ale jediným českým projektem, kterému se daří.

Filmové novinky

Kazmova ONEMANSHOW: The Movie sice byla postavená jako událost pro kina, na níž byla napojena i soutěž o 22 milionů korun, ke které museli hráči využít mimo jiné kartičky, které dostali u pokladem spolu se s vstupenkou, zdá se však, že zájem o Kazmu je velký i dávno po ukončení hry. ONEMANSHOW se totiž obratem po nasazení na Netflix stala hitem a aktuálně již druhý den kraluje TOP 10 žebříčku nejsledovanějších filmových titulů. To pro Kazmu sice pravděpodobně neznamená, žádné bonusové peníze navíc, protože Netflix platí za české projekty obvykle jednorázovou platbu, přesto ale takový úspěch může českého Mr. Beasta rozhodně těšit. Zároveň ONEMANSHOW vstoupila ve středu i na slovenský Netflix, kde to na první místo sice není, ale i bronzová příčka dva dny po sobě se jednoznačně cení.

Diváci zkrátka chtějí zjistit, co za tímhle virálním fenoménem stálo, přesto je ale až takový úspěch překvapením, neboť by si jeden myslel, že bez aktivní hry už opravdu není o co v téhle rádoby dokumentární fikci stát. Inu, opak je pravdou, a tak z první příčky zmizel snímek Davida Finchera Zabiják, který je aktuálně třetí. Druhou pozici v Česku i na Slovensku totiž hájí vánoční komedie Vánoční příběh. Že se Češi již ladí na sváteční období, tomu odpovídá i čtvrtá příčka, kde slaví úspěch animovaný Grinch. Páté místo pak aktuálně drží Ježek Sonic 2, šestý je thrillerový držák Uvězněna ve vlastním těle, jemuž se nesmírně daří po celém světě. Kupodivu velkou slávu nedělá dokument Sly, jenž v USA již vyklidil pozice a ani ve zbytku světa to není takové terno jako když dorazil seriálový dokument Arnold, který byl detailnější, výživnější a objektivně lepší. Tuhle bitvu vyhrává zkrátka rakouský imigrant. Konec žebříčku patří snímku Obchodníci s bolestí, krimi komedii Parťačky a naprostému fenoménu Tajný život mazlíčků, který je v Česku, na Ukrajině a Litvě totálním megahitem. V Česku už strávil v TOP 10 filmů neskutečných 122 dní! Smekáme klobouk.

Zdroj: FlixPatrol / Netflix

Netflix odhalil šílenou fantasy plnou démonů a kouzel. Trailer je plný nápadité akce
Netflix odhalil šílenou fantasy plnou démonů a kouzel. Trailer je plný nápadité akce
16.11.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Ač to v minulosti nebylo pravidlem, v poslední době se poměrně daří hraným adaptacím populárních manga předloh. Lví podíl na tom má obří hit jménem One Piece. Po vzoru pirátského dobrodružství se tak Netflix rozhodl dát šanci další z komiksových japonských předloh.

Netflix provedl masakr 5 seriálů. Zrušil i oblíbenou fantasy Světlo a stíny
Netflix provedl masakr 5 seriálů. Zrušil i oblíbenou fantasy Světlo a stíny
16.11.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Hollywoodské stávky si vybírají další oběti. Netflix právě vydal seznam pěti seriálů, které se kvůli zpožděním, které stávky způsobily, rozhodl zrušit. Krom několika animáků překvapivě končí i chválená velkorozpočtová fantasy.

Poslední fantasy tohoto roku ve velkolepém traileru. Řečtí bohové a monstra útočí
Poslední fantasy tohoto roku ve velkolepém traileru. Řečtí bohové a monstra útočí
16.11.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Disney nenechává nic náhodě a v prosinci uvede jednak posledního Indiana Jonese, ale také poslední letošní fantasy, kterého se fanoušci žánru nemohou dočkat. Seriál Percy Jackson a Olympané se tak ukazuje ve velkolepém traileru, který odhaluje většinu trikových trumfů. Včetně boje s Areem či minotaurem.

Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky
Nový spektákl ze světa Venoma přichází. Trailer ukazuje čtyři pavoučí hrdinky
15.11.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi fanoušky filmové série Venom, měli byste zbystřit. Studio Sony totiž odhalilo první upoutávku na další film, který je s Venomem spřízněný a který tentokrát nabídne hned čtyři pavoučí superhrdinky a jednoho antagonistického arachnida.