FB pixel TP pixel
Schwarzenegger jako Boromir i Frodo. Geniální předělávka Pána prstenů trhá bránice © Warner Bros. / Jarkan VFX

Schwarzenegger jako Boromir i Frodo. Geniální předělávka Pána prstenů trhá bránice

Pán prstenů se od svého debutu před 23 lety stal inspirací pro nespočet parodií a memů. I po dvou dekádách tato epická sága stále přitahuje fanoušky, kteří s nadšením vytvářejí nové podoby díla. Ta nejnovější kombinuje Středozem s Arnoldem Schwarzeneggerem a je ukrutně zábavná.

Filmové novinky

Pokud jste si někdy kladli otázku, jak by vypadal Pán prstenů, kdyby byl do všech rolí obsazen Arnold Schwarzenegger, máme pro vás odpověď. Nejnovější fanouškovské video, které je k vidění na sociálních sítích, totiž propojuje svět Středozemě s hollywoodskou akční ikonou Arnoldem Schwarzeneggerem, který se převtěluje do všech postav od Elronda po Froda a přináší nový pohled na klasiku v režii Petera Jacksona. Výsledek je třeskutě zábavný, fascinující a vlastně i dost znepokojující.

Původní obsazení je téměř dokonalým odrazem Tolkienových postav a samotná scéna Elrondovy rady je jednou z nejzásadnějších scén celé trilogie. Obsazení Schwarzeneggera s jeho charakteristickou dikcí proto působí až nečekaně zábavně a původní patetický ráz scény dokonale rozbíjí. Tento neobvyklý nápad byl realizován díky umění muzikanta a dabéra Sama Hughese a efektům Jarkan VFX. Zatímco se dnes mnozí obávají možných rizik spojených s deepfake technologiemi a umělou inteligencí, video se Schwarzeneggerem ilustruje, jak může být umělá inteligence použita kreativně a s humorem, když známé scény přetvoří v nečekaně zábavný výstup. Jen varujeme, že pokud se rozhodnete pustit si dané video, pohled na Elrondovu radu již nikdy nebude stejný.

Zdroj: Movieweb

Krotitelé duchů čelí době ledové. Trailer odhaluje akční návrat původních hrdinů
Krotitelé duchů čelí době ledové. Trailer odhaluje akční návrat původních hrdinů
29.01.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Zatímco předchozí díl Krotitelů duchů nám dal návrat komediálních bardů, kteří stáli za vznikem nesmrtelné franšízy, až v samotném závěru, novinka s podtitulem Říše ledu spojí původní hrdiny s těmi novými mnohem více. Trailer na jejich společné dobrodružství vypadá skvěle.

Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka
Akčňák roku už v dubnu? Nekompromisní mlátička vyzývá v traileru Johna Wicka
28.01.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Překvapení roku? Od herce Deva Patela, který se proslavil jako Milionář z chatrče a poslední roky strávil spíše jako herec v artových filmech, bychom akcí nabušený trailer na krvavý příběh o pomstě rozhodně nečekali. On v něm ale nejenže hraje, ale celý ho i vymyslel a zrežíroval.

V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
V nové historické řežbě budou padat hlavy. Necenzurovaný trailer Šóguna se krve nebojí
28.01.2024 13:15:00 | Filmové novinky

Na konci února bude na Disney+ k vidění nová adaptace slavného románu Šógun. Upoutávka k chystané minisérii slibuje dechberoucí vizuál a napínavý příběh plný intrik, jenž nás vtáhne do nitra feudálního Japonska.

České sci-fi Bod obnovy dobylo Netflix. Film o Mašínech streamer odložil
České sci-fi Bod obnovy dobylo Netflix. Film o Mašínech streamer odložil
26.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Trvalo to jen jediný den po nasazení na streamovací službu Netflix a nové české sci-fi Bod obnovy urvalo první příčku sledovanosti v České republice. Nechalo tak za sebou i největší hity samotného Netflixu. Ten na poslední chvíli odložil uvedení českého dramatu o bratrech Mašínech.