FB pixel TP pixel
Pán prstenů se vrací do kin v rozšířených verzích. Vstupenky rychle mizí © Warner Bros.

Pán prstenů se vrací do kin v rozšířených verzích. Vstupenky rychle mizí

Pakliže patříte mezi fanoušky ságy ze Středozemě, v níž se Frodo Pytlík vydává s mocným prstenem až k Hoře osudu, právě teď máte ideální šanci vidět všechny tři filmy v kině v rozšířených verzích. Ty navíc mají nový remaster a jsou promítány ve 4K rozlišení.

Filmové novinky

Série Pán prstenů patří i 20 let od premiéry závěrečného dílu Návrat krále mezi totální fantasy klasiky a nejlepší zástupce žánru. A nyní si tuhle velkolepou výpravu můžete užít od začátku do konce v kinech napříč republikou a navíc v remasterované 4K podobě. Všechny tři díly totiž postupně uvádí řetězec kin Cinestar, který každou část odpromítá v rozšířené verzi během jednoho říjnového týdne.

Snímek Pán prstenů: Společenstvo Prstenu startuje již 12. října a dostupný bude do 15. října. Pokračování Pán prstenů: Dvě věže následuje o týden později, tedy od 19. do 22. října. Závěrečná část Pán prstenů: Návrat krále pak celou výpravu Froda Pytlíka a jeho věrných druhů završí mezi 26. a 29. říjnem. Pro všechny projekce přitom platí, že probíhají každý z daných dní od 18:00 v pěti kinech ze sítě Cinestar. Jmenovitě jde o kina na pražském Černém mostě, v Plzni, Hradci Králové, Ostravě a Liberci. Jedná se o vskutku unikátní nabídku, neboť běžně nejsou rozšířené verze v kinech promítané a už vůbec ne v tolika městech napříč republikou. Není divu, že při pohledu do předprodejů uvidíte rychle mizící volná místa. Pokud tedy milujete Aragorna, Gandalfa, Froda, Sama, Smíška, Pipina, Gimliho či Legolase, víte, co budete o následujících třech víkendech dělat. My vám přejeme příjemný lov nejen na skřety, ale i poslední lístky.

Malý tip závěrem: Pokud by se na vás se vstupenkami již nedostalo, rozhodně doporučujeme rozšířené 4K verze pořídit například na iTunes. Kvalita je parádní (kromě 4K remasteru s Dolby Vision vás čeká i zvuková stopa Dolby Atmos) a navíc dostanete i obsáhlé bonusové materiály, které byly kdysi dostupné na sběratelských DVD edicích. Cena 279 Kč za díl je navíc vzhledem k dodatečným materiálům pakatelem. A při koupi všech dílů lze ušetřit a pořídit je za celkových 599 Kč.

Zdroj: Cinestar / iTunes

Ikona Robbie Williams bez příkras. V novém seriálu Netflixu přiznává nervový kolaps
Ikona Robbie Williams bez příkras. V novém seriálu Netflixu přiznává nervový kolaps
11.10.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Netflix aktuálně slaví ohromný úspěch s dokumentárním seriálem Beckham o jednom z nejlepších fotbalistů v historii. A již brzy uvede i nový seriál o jedné z největších popových hvězd, která to také neměla úplně nejjednodušší.

Největší favorit letošních Oscarů ve skvělém traileru. Drsní wrestleři chtějí zničit DiCapria
Největší favorit letošních Oscarů ve skvělém traileru. Drsní wrestleři chtějí zničit DiCapria
11.10.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Oscarová sezóna se pomalu rozbíhá a zatímco doposud byl velkým favoritem letošního klání Martin Scorseseho a jeho vraždění indiánů v Zabijácích prokletého měsíce s Leonardem DiCapriem, nyní vystrkují růžky siláčtí wrestleři. Zmlátí i Leonarda DiCapria?

Kdy bude Indiana Jones 5 na Disney Plus? Disney potvrdil rekordně dlouhé čekání
Kdy bude Indiana Jones 5 na Disney Plus? Disney potvrdil rekordně dlouhé čekání
11.10.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Pokud jste doufali, že se poslední film o Indiana Jonesovi podívá na streamovací službu Disney Plus již v průběhu září či říjnu, tedy zhruba 3 měsíce po premiéře v kinech, pak pro vás máme špatnou zprávu. Nový trailer potvrdil nejhorší obavy, že Disney volí rekordně natahovaný distribuční plán, který Indyho návrat oddaluje až na 6 měsíců od uvedení v kinosálech.

Velkolepý Napoleon skutečně dostane masivní čtyřhodinovou verzi. Do kin ale nepůjde
Velkolepý Napoleon skutečně dostane masivní čtyřhodinovou verzi. Do kin ale nepůjde
10.10.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Ridley Scott chystá pro svůj historický epos Napoleon také přes čtyři hodiny dlouhou režisérskou verzi. Nyní prozradil, kdy a kde ji uvidíme.