FB pixel TP pixel
Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny © Amazon Studios

Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny

Tvůrci seriálu Pán prstenů: Prsteny moci odhalili novou podobu ohyzdných skřetů. Drsní válečníci, které známe ze Sauronovy nelítostné armády, prochází nejen proměnou fyzickou, ale i kulturní. A tvůrci vysvětlují, jaké změny nás ještě čekají.

22. 6. 2022 14:20 | Filmové novinky

Producentka seriálu Pán prstenů: Prsteny moci, Lindsey Weber, přiblížila divákům kreativní proces za novým vzhledem skřetů a také jejich dějovou linkou v chystaném prequelu filmového Pána prstenů. Skřety najdeme během Druhého věku Středozemě v komplikované životní situaci, kdy jsou na pokraji vyhlazení a snaží se především přežít. Právě jejich hon za životem v těžkých podmínkách vedl tvůrce k divočejšímu a syrovějšímu zpracování. Tvůrci rovněž chtěli zůstat věrní realismu a opět používali mistrovství filmových maskérů, nikoli digitální efekty, které byly vidět například v sérii Hobit.

Podle vyjádření producentky se máme těšit na docela jinou podobu skřetů, než na kterou jsme byli doposud zvyklí. Jelikož mají tvůrci spoustu času rozehrát různé dějové linky, podíváme se prý i do skřetí komunity a na jejich život v podzemních slujích, zatímco jsou na ně pořádány hony. Vzhledem k tomu, že autoři seriálu chtějí publiku přiblížit i skřetí kulturu víc, než jak tomu doposud bylo, můžeme se těšit nejen na jejich bojové řádění, ale i na ženskou stránku. Ano, dojde totiž i na skřetice.

Zdroj: IGN

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
22.06.2022 13:15:00 | Filmové novinky

Na streamovací službu Disney Plus dnes podle plánu dorazil snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tahle hororová jízda režiséra Sama Raimiho předvádí divoké kouzelnické kejkle a vy si ji můžete užít hned ve dvou verzích.

Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou
21.06.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci Stranger Things neponechávají nic náhodě a pár dní před premiérou velkého finále 4. řady ukazují trailer, který vás donutí si 1. července streamovací službu otevřít hned brzy ráno.

HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
21.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Během června a července nás na HBO Max čekají dva velké seriálové návraty. Nejprve přijde spektakulární sci-fi Westworld se svou čtvrtou řadou, poté se po letech vrátíme do světa Prolhaných krásek v novém spin-offu.

Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
20.06.2022 14:10:00 | Filmové novinky

Šípková Růženka křížená s Johnem Wickem. Takto dle prvních trailerů vypadá kontaktní akční nářez The Princess od Disneyho, který se vřítí online již 1. července.