FB pixel TP pixel
PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů © TMDB

PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů

Máme za sebou téměř měsíc od spuštění streamovací služby Apple TV+ a to je ideální příležitost si její start zhodnotit po stránce technické i obsahové.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Nové streamovací službě Apple TV+ jsme dali několik týdnů na rozkoukání, během kterých jsme se snažili poctivě nakoukat skromný počet exkluzivních novinek jako The Morning Show, See či Dickinson. Zaujaly nás? Anebo všemu vládne dětský Snoopy ve vesmíru? A jak je na tom Apple TV+ s technickou kvalitou, provedením uživatelského prostředí a vůbec schopností uspokojit zákazníky i mimo Apple ekosystém? Na závažná témata prvního světa si tentokrát Petr s Markem pozvali i ženskou pomoc v podobě Anny Kopecké.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 427 zobrazení   11 se líbí
PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
20.11.2019 18:00:00 | Rozhovor

Na streamovací trh vstoupila nová služba Disney+ a ačkoli se jí v Česku dočkáme až napřesrok, podařilo se nám ji v uplynulých týdnech otestovat a nyní pro vás máme zevrubné dojmy o kvalitě provedení, obsahu i největší původní show Mandalorianovi.

PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
13.11.2019 15:00:00 | Rozhovor

Netflix v posledních týdnech prožívá krizi středního věku a začíná vymýšlet novinky, které začínají otravovat uživatele i výrobce obsahu. Podívali jsme se na ožehavé téma sdílení hesel ke streamovacím službám a probrali, co si myslíme o lidech, kteří si pouští filmy jinou než standardní rychlostí.

PODCAST: Jak přežít filmový festival a jak dopadly hity Netflixu konce roku
PODCAST: Jak přežít filmový festival a jak dopadly hity Netflixu konce roku
06.11.2019 18:00:00 | Rozhovor

Další díl Filmtoro podcastu pořádně nakynul, protože se zabývá hned několika velmi očekávanými filmy od Netflixu (Uncut Gems, Irčan, Manželská historie), nezapomíná ani na festivalové hity posledních týdnů a hlavně přináší novinářské tipy na to, jak přežít účast na filmovém festivalu.

PODCAST: HBO GO zdražuje a Netflix neplní představy akcionářů
PODCAST: HBO GO zdražuje a Netflix neplní představy akcionářů
30.10.2019 15:00:00 | Rozhovor

HBO GO si v říjnu připravilo pro mnohé nepříjemné překvapení, když se rozhodlo pro zdražení streamovací služby. Kam se nyní HBO GO zařadilo v rámci konkurence a jak to aktuálně z pohledu akcionářů vypadá s budoucností Netflixu?