FB pixel TP pixel
Nové sci-fi Netflixu ve velkolepém traileru. Tvůrci Hry o trůny lákají na cestu časoprostorem © Netflix

Nové sci-fi Netflixu ve velkolepém traileru. Tvůrci Hry o trůny lákají na cestu časoprostorem

Už 21. března letošního roku tvůrci Hry o trůny odhalí, co dlouhé roky kutili pod záštitou Netflixu. Chystají totiž očekávané sci-fi Problém tří těles, které nás vezme mimo realitu a podle Netflixu doručí mysteriózní drama, které tu ještě nebylo.

Filmové novinky

Mladá žena z Číny udělá v 60. letech minulého století osudové rozhodnutí a jeho následky se prostorem a časem přenesou až do současnosti. Skupina pěti geniálních vědců, kteří spolu kdysi pracovali, pak zjistí, že se jim naskytla jedinečná příležitost pochopit zákony vesmíru. Budou ale taky muset čelit největší hrozbě v dějinách lidstva. Tak zní oficiální synopse nového projektu Davida Benioffa a D.B. Weisse, tvůrců Hry o trůny, kteří sci-fi Problém tří těles produkují v rámci své multimilionové dohody s Netflixem na výrobu nových pořadů. Ti se v tomto případě chopili milované a oceňované sci-fi literatury od spisovatele Liou Cch'-sina.

Seriál, který kombinuje děsivé odpočty, mimozemské civilizace a mrazivě skutečnou virtuální realitu, nabídne v první řadě 8 epizod a samozřejmě se předpokládá, že v příběhu úspěchu dorazí i pokračování. Benioff a Weiss seriál napsali a produkovali společně s Alexanderem Woo, a jejich společné snažení přilákalo spoustu dalších zajímavých jmen. Seriál koprodukují mimo jiné režisér Rian Johnson, herečka Rosamund Pike a také společnost Plan B Brada Pitta. A jak můžete vidět v traileru, počítat můžete i se zajímavým obsazením. Objeví se Eiza González, Benedict Wong a také herci ze Hry o trůny John Bradley a Liam Cunningham. 21. března se tudíž uvidíme u obrazovek.

Zdroj: Netflix

První krvavá marvelovka klamala. První diváci přesto chválí akci, hrdinku Echo i Daredevila
První krvavá marvelovka klamala. První diváci přesto chválí akci, hrdinku Echo i Daredevila
09.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Nový seriál od Marvelu s názvem Echo uvidíme v Česku již ve středu ráno a oproti předchozím seriálům komiksového studia se dočkáme hned všech pěti epizod najednou, nikoli v týdenních rozestupech. První diváci, kteří viděli tři epizody s předstihem, nicméně upozorňují na pokrytectví Marvelu a snahu zamaskovat pravou podstatu seriálu.

Natáčení Stranger Things 5 začalo. Tvůrci a herci oslavují první fotkou
Natáčení Stranger Things 5 začalo. Tvůrci a herci oslavují první fotkou
09.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Produkce závěrečné řady populární hororové sci-fi Stranger Things konečně začala. Netflix tuto informaci oficiálně představil stylovou fotografií hereckého a tvůrčího týmu na sociálních sítích.

Scottův Napoleon už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Scottův Napoleon už je online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
09.01.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Těšili jste se na nový historický spektákl Napoleon, ale do kina se vám na něj (například kvůli cenám vstupenek) nechtělo? Novinka režiséra Ridleyho Scotta je nyní konečně dostupná online a rodinné vstupné tudíž řešit nemusíte. Stačí si jen vybrat, kde je kvalita filmu nejvyšší. Apple TV+ ale zatím nečekejte.

Netflix nemá slitování a ruší oblíbené seriály. Kosa padá na fantasy, sci-fi i komedie
Netflix nemá slitování a ruší oblíbené seriály. Kosa padá na fantasy, sci-fi i komedie
09.01.2024 12:30:00 | Filmové novinky

Zákazníci Netflixu jsou si moc dobře vědomi, že pokud konkrétní pořad nemá dostatečnou sledovanost, je streamerem nemilosrdně zaříznut. Jen minulý rok tak skončilo několik desítek titulů. Pro pořádek jsme se rozhodli vydat seznam projektů, které po tomto roce další epizody nedostanou.